- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Hát igen.Kiszivárogtattak tavaly nyáron egy pár soros hírt miszerint idén jön az asztali gépekbe szánt belépő szintű szerény teljesítményű de cserébe 40w TDP körüli fogyasztású 45nm-es Dual Core Celeron proci, ami a Celeron 4xx és a E1xx sorozatot nyugdíjazta volna de ezek szerint az a project is a válság áldozata lett mert nagyon nagy a csend.Nem is értem 2009-ben miért gyártanak még egy magos processzorokat.Max irodai gépekbe jó mert játszani már sajnos az összes kevés.(Celeron 440 saját tapasztalat.)
Az E5200 tényleg jó ár/érték arányú proci.A magas szorzó miatt szinte bármilyen lapban megy legalább 2,7-2,8Ghz-et.Az meg jelenleg a játékok 95%-hoz elég.
-
fekeandras
őstag
Azt nem értem miért gyártják a mai napig az E2xxx sorozatot.Ugyanannyiba kerül az E2220 mint a E5200.De még ma is gyártják őket.Nekem az lenne a logikus, hogy a raktáron lévő procikat kiszórják és lassan próbálják "rákényszeríteni" az E5xxx sorozatra a jónépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Dacia topic
- Társasjáték topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest