- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Hát igen.Kiszivárogtattak tavaly nyáron egy pár soros hírt miszerint idén jön az asztali gépekbe szánt belépő szintű szerény teljesítményű de cserébe 40w TDP körüli fogyasztású 45nm-es Dual Core Celeron proci, ami a Celeron 4xx és a E1xx sorozatot nyugdíjazta volna de ezek szerint az a project is a válság áldozata lett mert nagyon nagy a csend.Nem is értem 2009-ben miért gyártanak még egy magos processzorokat.Max irodai gépekbe jó mert játszani már sajnos az összes kevés.(Celeron 440 saját tapasztalat.)
Az E5200 tényleg jó ár/érték arányú proci.A magas szorzó miatt szinte bármilyen lapban megy legalább 2,7-2,8Ghz-et.Az meg jelenleg a játékok 95%-hoz elég.
-
fekeandras
őstag
Azt nem értem miért gyártják a mai napig az E2xxx sorozatot.Ugyanannyiba kerül az E2220 mint a E5200.De még ma is gyártják őket.Nekem az lenne a logikus, hogy a raktáron lévő procikat kiszórják és lassan próbálják "rákényszeríteni" az E5xxx sorozatra a jónépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest