- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidotom
kezdő
válasz
oliolioli #58 üzenetére
Azért az meglepő lenne, ha a karácsonyi szezonra nem állnának elő semmivel. Viszont ha jönne új termék, akkor valószínűleg már zajlana a felvezető kampány. Szóval lehet, hogy tényleg odébb van még a One X utódja.
Amúgy a GoPro Maxban nem elmélyedve úgy tűnik, hogy a lényeget tekintve nagyjából ugyanazt tudja, mint a One X már egy éve. Amiben több, az a vízállóság, a térmikrofon, a Hero mód (csak egy lencsével sima akciókamera funkció, de csak 1080p-n, a Hero 7/8 blackhez képest lényegesen gyengébb minőségben). Cserébe viszont 100 $-ral drágább a One X-nél.Ha most karácsonyig kéne vásárolnom, én biztos, hogy a One X-et venném. De a Qoocam most bejelntett versenyzője papíron kenterbe veri a kategóriatársakat. A gyakorlatot pedig majd meglátjuk. Mindenesetre jó eséllyel jön fél 6-8 hónapon belül a One X utódja, ami várhatóan pariban lesz a Qoocammel, és akkor az árak is letöretnek. Ha addig nem létszükséglet a kamera, akkor én most mindenképp kivárnék legalább a Qoocamre. Ez a 360°-os point and shoot camera vonal még annyira a új, hogy az okostelefonok hőskorához hasonlítanám: évente van akkora fejlődés, hogy az előző évi cuccot is már megéri lecserélni.
-
K53TA
tag
válasz
oliolioli #46 üzenetére
Fentebb írtam, hogy LG G6 telefonom van (8_as android), nem gondolom, hogy gyenge, még ha nem is mai modell. Az app az Insta360 oldaláról a telefonra letöltve nem települ fel. Közli, hogy nem telepíthető.
A Play áruházból szintén nem tudom telepíteni, mert az írja, hogy nem kompalibitis és így nem engedi telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest