Új hozzászólás Aktív témák
-
vidotom
kezdő
válasz
oliolioli #58 üzenetére
Azért az meglepő lenne, ha a karácsonyi szezonra nem állnának elő semmivel. Viszont ha jönne új termék, akkor valószínűleg már zajlana a felvezető kampány. Szóval lehet, hogy tényleg odébb van még a One X utódja.
Amúgy a GoPro Maxban nem elmélyedve úgy tűnik, hogy a lényeget tekintve nagyjából ugyanazt tudja, mint a One X már egy éve. Amiben több, az a vízállóság, a térmikrofon, a Hero mód (csak egy lencsével sima akciókamera funkció, de csak 1080p-n, a Hero 7/8 blackhez képest lényegesen gyengébb minőségben). Cserébe viszont 100 $-ral drágább a One X-nél.Ha most karácsonyig kéne vásárolnom, én biztos, hogy a One X-et venném. De a Qoocam most bejelntett versenyzője papíron kenterbe veri a kategóriatársakat. A gyakorlatot pedig majd meglátjuk. Mindenesetre jó eséllyel jön fél 6-8 hónapon belül a One X utódja, ami várhatóan pariban lesz a Qoocammel, és akkor az árak is letöretnek. Ha addig nem létszükséglet a kamera, akkor én most mindenképp kivárnék legalább a Qoocamre. Ez a 360°-os point and shoot camera vonal még annyira a új, hogy az okostelefonok hőskorához hasonlítanám: évente van akkora fejlődés, hogy az előző évi cuccot is már megéri lecserélni.
-
K53TA
tag
válasz
oliolioli #46 üzenetére
Fentebb írtam, hogy LG G6 telefonom van (8_as android), nem gondolom, hogy gyenge, még ha nem is mai modell. Az app az Insta360 oldaláról a telefonra letöltve nem települ fel. Közli, hogy nem telepíthető.
A Play áruházból szintén nem tudom telepíteni, mert az írja, hogy nem kompalibitis és így nem engedi telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első, telefonra csatolható gömbkamera után az Insta360 egy sokkal jobb minőségű termékkel bővítette a kínálatát, amelyhez spéci kiegészítő is kapható.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest