- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem tudom láttatok-e már ipari környezetbe szánt készüléket, azoknak a legsérülékenyebb része a kijelző. ezzel a módszerrel megoldható lenne egy sokkal strapabíróbb kijelzőplexi és az érintésvezérlésről se kell lemondani.
pl ipari GPS-eknél, teodolitoknál a kezelőszerv hiába akkora mint egy tepsi a sok gumi miatt, a kijelzőt simán be lehet törni. azt amúgy tudja valaki, hogy miért nem erőltetik a "törhetetlen" kapacitív kijelzőket ezeken a területeken? kapacitív stylussal az is ugyanolyan pontos tudna lenni! -
Cathulhu
addikt
Szoftver, igy penzbe kerul.
Vajon mennyi lehet egy olcsobb tapikepernyo ara? Szerintem filleres. Ugyanakkor 100x megbizhatobb es pontosabb. -
BloodyEddie
őstag
Tapp. Mondom tapp! Görgess! Milyen hangja is lehet a görgetésnek... Csussz!
-
kelekyle
őstag
válasz
Depression #7 üzenetére
Ennyi, én is ugyanezt gondolom
-
Depression
veterán
Halva született ötlet. Ki az, aki egy sima hívást is stylus-szal akar kezdeményezni? Mert csak az koppan. Sima rezisztívet is lehet újjal kezelni.
-
r4z
nagyúr
Mert bekavarhatnak olyan bakik, amit fish kolléga is leírt, városi környezetben használhatatlan lenne szerintem. Bár látva a mai érzékeny mikrofonokat, nem zárom ki, hogy működne a dolog, de aki tapizós telefont akar, az inkább vesz sima érintőset, mert ott biztosra lehet menni, kiforrott technológia a rezisztív érintőképernyő, ha már a ceruzát említettük.
Így végiggondolva rendesen kéne püfölni a cuccot, hogy érzékelje a mikrofon, mit művelünk rajta éppen. -
lmisi
senior tag
Működő demo, aztán vélemény. Papír mindet elbír...
-
kelekyle
őstag
Sikertelen lesz egyértelmű...
-
fish
csendes tag
Laborban lehet kiválóan működik, de vajon a közlekedés zajában is? Elsuhan egy 7-es busz, és a megfelelő frekvenciájú hangokkal már hívja is anyósodat
Természetesen dramatizáltam.
-
r4z
nagyúr
Érdekesen hangzik, de szerintem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest