- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A közérdekű közleményt a hivatásos katasztrófavédelmi szerv központi szerve által kiadott tartalommal kell közzétenni": ez megvolt, pipa
"a hivatásos katasztrófavédelmi szerv központi szerve zártrendszerű kommunikációs csatornán ad át": ezt nem tudjuk, hogy volt, de szerintem nem olyan véres követelmény
"a bekövetkezett esemény pontos helyét és idejét,": ennek akkor van értelme az adott sms-ben, ha új információt hordoz. ott állsz az m1-en, nyakig hóban, vajon hiányozni fog-e az infó arról, hogy hol és mikor történt? ezt azokkal lett volna érdemes tudatni, akik még nem indultak el.
"az esemény várható hatásait,": kitalálod magadtól. nem megy a szekér. tegyük fel, nem vagy szőke.
"az okozott hatás kiterjedését,": szerintem ezt ott helyben már tudták, amennyire tudni lehetett
"a keltett hatás várható időtartamát": ezt meg nem tudta senki.
"a követendő magatartási szabályokat,": benne volt, pipa
"a további tájékoztatási lehetőségeket.": ez véleményes, vitatható, hogy ez a pont mennyire teljesült.
"a belugyminiszter azt nyilatkozta, hogy oket direkt nem kertek meg arra, hogy barmilyen uzenetet kozvetitsenek,": ezzel max annyit mondtál, hogy plusz egy tétel a miniszter rovásán. mert ha szétszórták az országban (meg a határokon túl is) az sms-t, akkor a tv bejelentés már semmilyen további politikai kárt nem okozott volna. ezzel szemben "a dolog nem erintette az egesz orszagot" ez meg marhaság, vaskos, mert az ország jelentős részén gond volt, és aki oda, onnan, vagy átutazott volna azokon a területekre/ből/en, azokat mindenkit érintette. Azt a (szerintem relatíve kevés) embert, aki olyan helyen lakott és közlekedett, ahol nem volt gond, csak azokat nem érintette volna, de annak meg nem lett volna politikai következménye, ha ők is látnak egy közleményt tv-ben.
meg hát ugye ott volt a megfogalmazás: ÉN elmeszelném. nem a bíróság, hanem én
és ezt továbbra is fenntartom, ez a húzása a telenornak az iparművészeti agyagedény kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest