Új hozzászólás Aktív témák
-
fntastic
aktív tag
válasz
#31733248 #149 üzenetére
Ha elég drága android-os telót tudsz venni, ami látom neked megadatott, akkor azokkal nyílván nincs "annyi" gond. Nézz szét az alsókategóriában viszont, hogy mennyire használható egy android.
Vagy egy annál mégolcsóbb! wp8.
Nem véletlen, hogy a Lumia 520 a legjobban eladott wp8-as teló.
Ott mutatkozik meg az előnye.
-
fntastic
aktív tag
válasz
#23196416 #93 üzenetére
Én is most vettem húgomnak, amíg várakoztam próbálgattam és mentem wp8 meg android között, de a wp8 nekem is szimpatikusabb lett szinte (pedig én android-on tolom meg csináltam is már rá programot). Vannak hülyeségei tényleg, kb. mint az ios-nek is vannak. (néhányat ki is lehet ugye küszöbölni)
Összességében akinek csak egy megbízható stabil teló kell jobb a wp8, kb. mint egy olcsó ios.
Android viszont lehet javul majd a jövőben, mert végre talán leváltják a dalvik-ot és gyorsabb lesz az egész rendszer.Bocs a jókora off-ért egyébként, ez nem a témához jön igazából, csak az android-wp8 párharc (tudom nem itt a helye mégegyszer bocs, csak ezt leakartam írni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest