Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
#31733248 #116 üzenetére
Jó, igazad van, nem akad. A droid a legjobb. A Google a legjobb. A WP szar. Szaracsempe. Nyócbitesfelület.
A tököm tele azzal, hogy mindig, MINDIG van aktuális robotfan, aki megmagyarázza, hogy azok az idők elmúltak, nem úgy van az már, a Prjocect Butter óta úgy siklik minden, mintha bevazelinezték volna. Hát legyen, feladtam. Legyen igaza olyanoknak, akik életüknben nem használták a másik rendszert vagy tudatosan ferdítenek, mással ezt nem lehet magyarázni. De hülye voltam, az én hibám volt. Mi a francnak állok le vitázni ilyenen? Android a király!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest