- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
Az újságíró vajon milyen szoftveren írta a cikkeit? Egy lightos szövegszerkesztő bármelyik 20 évvel ezelőtti konfigon vidáman fut, ne az legyen ár a mérvadó a PC kontra messzire eldobós kütyü kérdésben. Játékra jó, rendes munkára kínszenvedés jelenleg. Azt nem tudom, hogy mit hoz a jövő, lehet, hogy a jövő PC-je elfér majd egy tenyérben is, de a Win 8 és 10 nem arra a hardverre készült, hanem a ma futó gépekre. Számomra, és ahogy a neten olvasgattam, mások számára is a Win 7-hez képest egyértelműen visszalépés mind a kettő, a cserébe hangoztatott új fícsörök asztali gépekre, de még notikra is tök feleslegesek.
-
Syl
nagyúr
Persze, ilyet bármilyen androidos telefonnal lehetett csinálni, amelyiknek volt hdmi kivezetése az usb-ben (nem tudom hogy hívják az ilyet), de az azért mégsem az igazi. Ez inkább csak egy képernyőtükrözés.
Az igazi játék ott kezdődik, amit a Canonical három éve demózott (és amit most az MS megcsinál a W10-zel), hogy rádugod a monitort és desktop módba vált a telefon. És desktop ARM programokat futtatsz. -
Syl
nagyúr
Az amiga jó 10 évvel előzte meg a korát és főleg a PC-t
Azon már 85-ben olyan OS futott, amilyenre a Win csak 95-ben kezdett hasonlítani.
De mégis nagy valami volt a W95 Plug&Play. Alig pár évvel előtte még juper-ekkel kellett bacakodni egy-egy hardver szerelésekor. És akkor még nem beszéltünk a megszakítások beállításáról.
Az oké hogy az Amiga és a Mac simán felismerte és használta a kártyákat (elvégre úgy voltak tervezve), de a PC-n ez kicsit nehezebb volt. És ez elsősorban az XT/AT elmaradott architektúrája végett volt. Az IBM PC "tervezése" abból állt, hogy a mérnökök összerakták a piacon kapható nem-IBM alkatrészeket, beleírták az IBM BIOS-t és hozzácsapták az MS DOS-t. The Triumph of the Nerds (főleg a második rész)(#29) lugosi
Én egy gépen használtam a W95-öt és a Warp-ot. Nagyon nagy volt az eltérés a két OS között. Az OS2 javára, természetesen.
Csak hát ugye nem a "jobb" nyert, hanem az erősebb marketing. Lásd Betamax v. VHS.(#31) akaido
Holnap reggelig tudnánk sorolni az OS2 előnyeit
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged