- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Azt tudom minek a rövidítése! Viszont annyit lehet olvasni a sok együttműködésről, meg keresztliszencről, amik nagynevű chip-gyártók között működik... érdekes, ez a teljesítmény "megadásosdi" esetében nem oly' fontos, sőt! Annyira nem egyértelmű, hogy innentől csak dobálódzás az értékekkel... "Az, hogy a szaklapok ezt írják oda a procikhoz, még nem az Intel hibája" - Írtad. Szerintem egy termékről (legyen az pl. egy AMD vagy Intel CPU) a legtöbbet a tervezője és gyártója tudja, ez az Intel CPU esetében egy cég, és ez az Intel! Ha kötelezővé lenne téve egy gyártófüggetlen méréseredmény használata (vásárlói érdekvédelem, stb.), akkor minden világosabbá válna!
Persze lehet, hogy ez csak számomra látszik ilyen egyszerűnek!Metalfan: Az "állítólag" arra utalt, hogy voltak lelkes Intel-tulajok, akik megmérték, én személy szerint nem láttam a mérési körülményeket, de én elhiszem az eredményt!
Azaz csak korrektül próbáltam fogalmazni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- No Man's Sky - Már elérhető a Breach frissítés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő