- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atesss
addikt
Pontosan, ha olyan lesz mint az E3400-am, akkor erre fogom majd lecserélni egyszer.
De egy pár évig még biztos nem.Sok ember szemében nagyon elásta magát a Celeron mint márkanév, és nem értik meg hogy ez most már nem így van, közel sincs akkora különbség mint régen.
És amikor ezt megpróbáltam ezt elmagyarázni pár ismerősnek, az istennek se akarták megérteni. Azt mondták, hogy ok, akkor én vegyek ilyet, de nekik Celeron névvel nem kell proci. Ezért én már nem is szoktam hangoztatni, hogy Celeron a "marketing neve", hanem csak annyit hogy egy E3000-s sorozatú, 45nm-es Core 2 Duo alapú proci.lipi: Amúgy épp kérdeztem nemrég tőled pár dolgot az E3000-s topicban.
-
-
csak mint tudjuk, az órajel SEMMIT nem számít - önmagában
E5200am volt, az is ment 3800mhz-et, játékra mégis teljesen alkalmatlan volt. a lapomba ráadásul nem ment bele a 9xxx quad széria, meg árban is röhejesek voltak, akkor váltottam phenom2-re: ez nem megy ugyan 3800at, mégis keresztbe lenyeli játékok alatt az intel ipari hulladékát
2 maggal és kevéske l3 cache-el szvsz sandy mag ide vagy oda, ez sem sokat fog érni. persze az órajelfetisiszta laikusok biztosan ezt is megveszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest