- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Sok sikert a vizesblokkhoz. Annyit csak megjegyzésként, hogy a memóriákra nem kellett volna pasztát tenni, oda csak simán a gap pad elég.
-
Vakegérke
félisten
"Majd szépen kívülről befele haladva, körkörösen minden csavart egyenletesen meghúzunk."
Ezzel vitába szállnék. Inkább belülről kifelé.
-
A magra rátenném, de a memóriáékra nem. Úgy tudom a mag üveggel(?) van bevonva azt nem eszi meg.
-
Infinight
csendes tag
Na ez lenne a lényeg, hogy egyenletesen melegedjen. Öröm volt ma látni a FurMarkban a grafikont, miszerint 15 perc BurnIn alatt 39-ről 53-ra melegedett a GPU. Megkockáztatom, szinte pontosan percenként melegedett egy fokot. Ellentétben az i5-tel. Az egyből felszalad 70-re és ott is ragad. alapjáraton persze jobb a helyzet.
-
Infinight
csendes tag
Ez a 4-es széria sem jobb ám. 4,2Ghz-ig stabil vagyok a 4670K-val, de így is olyan extrém mértékű hőingadozást szenved a proci (40 fokról hirtelen felmegy akár 70-re is, amint terhelést kap -vízzel ugyebár!
), hogy inkább hagytam a fenébe. Ezért gondolkodtam eddig is a kupakon.
Amint időm engedi, nekilátok. Cikked mentve, köszi a segítséget!
-
Igen a paszta miatt csökkent lényegében.
Penge és soha nem csináltam előtte. Hazahoztam, tuning, gép áramtalanította magát mert kb felforrt. Akkor kaptam elő egy új pengét és szépen lassan félbevágtam. Ma már nem tenném meg.... Gar ugrik és könnyen el lehet rontani. A türelemjáték velejárója az egésznek. a képeket nézd át, kell pucolóanyag is. -
Infinight
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest