- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Szerintem te vagy félreértesz valamit, vagy nem akarod megérteni a lényegét. Ez nem hiánypótló fejlesztés, hanem a meglévő infrastruktúra továbbgondolása, fejlődése. A te álláspontod szerint a GPS és az autós navigáció is marhaság, mert évtizedek óta lehet kapni papír alapú térképeket...
De képzeld el, hogy bemész egy vadi új plázába, odamész a infópulthoz, beütöd, hogy a XYZ boltot keresed, a telefonod NFC-n keresztül leszedi a pontos helyet és a legrövidebb úton odanavigál téged. Vagy leszeded az egész áruház térképét, rákeresel hogy "cipőbolt", felsorolja neked az összeset és egy érintéssel odavezet téged a kiválasztotthoz.
A másik, hogy szerintem nem egy konkrét termékhez vezetne téged, hanem rákeresel mondjuk az AXE szóra, a program meg elvezet a legközelebbi drogéria illatszer osztályára.(#9) Tigerclaw
Sajnos ebben igazat adok neked, már én is találkoztam olyannal, aki jobban hitt a GPS-nek, mint a saját szemének és bekanyarodott egy egyirányúsított utcába, mert arra küldte...Nem-nem. Majd ők
lemásoljákfeljavítják az ötletet és lesz nagy dérrel-dúrral bejelentett Neverseenbefore-lefosomabokámatmilyenkúúl fejlesztés... -
gerilee
aktív tag
Elolvastad a cikket? "A rendszer a nagyobb boltokban és bevásárlóközpontokban közvetlenül egy termékhez navigálhat..."
Azért még nálunk is vannak akkora üzletházak (Mammut I-II, WestEnd), ahol egy adott boltot/kereskedelmi egységet nem könnyű megtalálni, ha nem tudod pontosan hol van...[TROLL ON]
Kihagyták a buliból az Almát. Lesz itt még hiszti...
[TROLL OFF] -
kakuk.tamas
addikt
Nyugi, nem fognak kopogtatni, hogy a szobád és a konyha közötti részt feltérképezzék!
Én arra leszek kíváncsi, hogy bluetooth, és wifi segítségével hogy fogják ezt megoldani... Én azt hittel először, hogy valami extra érzékeny GPSes eszközöket telepítenek, és az segít navigálni...
Amúgy a nagy kék T betűs áruházban (meg sok másikban) nem fog érni semmit, ahol az árukat mindig pakolgatják...
-
MarQs
senior tag
...a kérdést egyben meg is válaszoltad!
Egy késő járat esetén, egy rohanós átszállásnál, ismeretlen terepen, amikor minden másodperc számít kincset érhet a dolog. De biztos hallottál már a nagyvilágból olyan plázákról, vagy kaszinókról, amik az itthoni méreteket tekintve kisebb falvakkal simán pariban vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest