- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Bocs a kérdésért tudom h em szeressük itt, de pulse unlockban valaki jártas?
linket, infot valamit tud valaki irni nekem?
wincmd32@gmail.com
köszi -
wincmd32
tag
Felraktam egy ujabb a2sd-t flasheltem, de most meg azt irja ki, mikor kiadom a a2sd cachesd parancsot, hogy a2sd not found
ilyenkor mi van?
hlp pls -
wincmd32
tag
sziasztok!
nekem az a2sd hibát ir ki, nem másolja át a cache-t a karira, azt irja "segmentation fault" ez miért van?
köszi -
wincmd32
tag
ez "hardveres gyorsítás engedélyezve a build.prop-ban" mit takar pontosan?
hol van ennek szerepe?
grafikus megjelenitéssel kapcsolatos, vagy processzor igényes alkalmazásoknál vagy mihez kell? esetleg emiatt érzem azt hogy ez a rom valahogy folymatosabban és simábban megy mint az eddigiek? -
wincmd32
tag
Bari86
szerintem az oc kernel miatt fagy. azzal nekem is fagyott, vagy ujraindult... app2sd+ -al használok minden romot és nem szokott fagyni normál esetben. nem tudom milyen kártyánál érdemes, class6-osnál már mindenképp megéri szerintem. nekem csak class4-es van, de igazábol igy sincs vele bajom -
wincmd32
tag
Szépen felment a rom. feltettem az app2sd-t és a gapps-ot is (ezt:gapps-pulse-f0.3.zip)
mégsincs marketem!!??feltettem egy másik zip-et, de ugy sincs. csak nekem van ilyen problémám? mi a megoldás? pls!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest