Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptakika
csendes tag
Sziasztok!
Két hete használom ezt a ROM-ot, és meg vagyok elégedve. A WiFi problémákhoz lenne észrevételem. Srácok, használtok a routeren MAC szűrést? Elmondom miért.
Miután feltettem, nekem se akart elindulni a WiFi. Állandóan disconnectelt, ezért elkezdtem átnézni mi lehet a baj, és a következőbe futottam bele: megváltozott a MAC Address!!! Most épp azon vagyok, hogy kitaláljam, hogy hogyan is lehetne visszaírni a régi MAC-et. A linuxon megtalálható /etc/network/interfaces itt nincs, és még szövegként egyik fájlban se találtam meg. Olvastam néhány módszert, de egyik se működött... Ha valaki esetleg tudja, hogy hogy kéne, leírhatná...
Kiváncsiságból feltettem egy másik Pulse-ra, és ott is megváltozott, és láss csodát, ugyanaz lett, mint az enyémen... :S
00:18:82:82:20:01
Ellenőrizzétek ti is, de biztos vagyok benne, hogy nálatok is ez a helyzet.
Érdekes, hogy még modacoéknál senki se jelezte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest