Hirdetés
- DIGI Mobil
- Anyagárban is aranyárban a Galaxy S23 Ultra
- MIUI topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android verziót vált a Moto G200
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
hogy ne legyen régió és régió között jelentős eltérés, bár néha azért előfordul.
bár azt nem értem ( vagyis igen) ,h saját szemetüket miért nem lehet otthon szétszórni?!
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
szabi__memo
nagyúr
Soc rulett reloaded
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
joey04
titán
már mindegy, amióta a qualcomm is problémás.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
janeszgol
félisten
Kivancsian varom a tesztet, abbol is a hardveres reszt.
-
Aryon87
félisten
Máskülönben a Samsung igyekszik a kétféle mobilchip teljesítményét egymáshoz igazítani, hogy ne legyen régió és régió között jelentős eltérés, bár néha azért előfordul.
Ne akarja ezt. Ha mindenhova tud snapdragont kuldeni, ne EU kapja mar a selejtet. Tartsak meg maguknak.
Ez csak akkor valosulna meg ha nem rohannanak az emberek a fszerdobe s egybol elorendelgetunk..Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
dilajoska1
őstag
Én valahogy ezt nem tudom megérteni. Ahonnan származik a telefon és a soc fejlesztése ott Snapdragon soc-al fogják forgalmazni. Nem pont ott kéne forgalmazni ami "saját" feljelsztésű soc-al jön?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dilajoska1 #7 üzenetére
De ott se szeretik ha szart kapnak
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
dilajoska1
őstag
válasz
szabi__memo #8 üzenetére
Hát ez az! Akkor ezekszerint jöhet akárhány Exynos soc a Samsung tudja hogy mindig probléma lesz vele.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
joey04
titán
válasz
szabi__memo #8 üzenetére
pedig most az lesz.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
dilajoska1
őstag
Snapdragonos verzióval már vannak benchmark tesztek és ahogy láttam annyira nem volt vészes a melegedés. Viszont kevesebb pontszámot dob mint pl. az új Snapis Motorola ezért lehetséges hogy visszavettek egy kicsit a soc teljesítményéből.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
Enyhén szólva is elég foghíjas a lista (na meg országokat "régiónak" nevezni...
). Eddig egyébként, még tegnap is, a szokásos EMEA-régiónak jósolták az Exynost (Európa, Afrika, Közel-Kelet).
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #11 üzenetére
ha visszavették lehet jó, de szerintem idén semmi hátránya nem lesz az exynos verziónak, sőt...
-
BaKi001
újonc
Elég komoly szériának tűnik a Samsung Galaxy S22 család, viszont akadnak érdekességek. Az anyaghasználatról talán elmondható, hogy előrelépés a két olcsóbb variáns esetében. Az akku kapacitása az S22-nél lehet, bogy kicsit túlságosan visszafogott, bár ez talán betudható ösztönzésnek a drágább modellek vásárlása érdekében. Az SoC-k valószínűleg nem térnek majd el teljesítményben szignifikánsan, de érdekes, bogy a hazai piacon, Dél-Koreában is a Snapdragon szett kerül bevetésre. Összességében talán nem olyan nagy az előrelépés az előző szériához képest, és nyilván szubjektív az ár is, de napjainkban mondhatni eléggé elszálltak az okostelefonok árai a chiphiány ellenére is.
-
törölt tag
Mi a szar ez a visszatérő szar? Gondolom az ultragáz, ha fogalmam sincs, hogy a 3 éves sima Note 10-emben milyen processzor és mennyi ram van (nyilván a fos Exynos a proci)?
Csak simán élem az életem, nézek videót, fotózok, videózok, néha játszom. Használom még a Skype-ot, Teams-et, Webex-et. LR-ben szoktam fotókat is szerkeszteni. Nem tudom mennyi a képernyőidőm, sosem volt akksi lemerülés parám (vettem plusz egy kábelt az autómba és ha úgy van nagy néha bedugom, hjujj), sosem melegedett a telefon és 3 év után sem lassult rajta semmi. Nem tudom, hogy hanyas Android fut rajta, mikor szólt a telefon akkor frissítettem.
Valószínűleg ősszel/télen veszem meg a 22 ultrat (hiszen az egy Note csak máshogy hívják már), hacsak nem lesz a Flip annyival jobb, mint a mostani, hogy megkívánjam. De ha így haladunk tovább, akkor lehet, hogy jövő tavaszig is húzza a Note10 és akkor megvárom a 23-at vagy a Flip5-öt, hisz gyakorlatilag annyi előnyöm lenne csak a cseréből, hogy a 22 jobb fotókat lő, az meg nem létkérdés, mivel többnyire milc-el fótózom.
Le kellene már venni azt a kurva kordnadrágot, csaxólok...
-
Aryon87
félisten
válasz
LosBlancosRM #16 üzenetére
Egyelore nem. Es ha nem lesz Snapis, akkor kenytelen vagyok megvenni. Bar sztem mas teloesz elobb mint ez az ar miatt.
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
etnies
senior tag
Sokadik cikket és kommentet látom ebben a témában és nem értem.
Vagy is értem, mindenki szeretné a jobbat, a jobb minőséget.De!
Volt már olyan valakinek, hogy megakadt egy flagship? Amikor érezte, hogy neki az Exynos vagy a Snapdragon által nyújtott 0.1%-os eltérés hiányzott az életéből?
Komolyan.
Én előrendeltem egy S22+ és egyáltalán nem érdekel, hogy mi van a dobozban. Működni fog, ha nem akkor pedig visszaküldöm. Ennyi. Minek aggódjak ezen?
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
joey04
titán
Volt már olyan valakinek, hogy megakadt egy flagship? Amikor érezte, hogy neki az Exynos vagy a Snapdragon által nyújtott 0.1%-os eltérés hiányzott az életéből?
Eddig sem ez volt a gond. Pár éve XDA-n is többet írtak miért van több micro lag exynoson, ami elcseszi a felhazsnálói élményt, ez talán már nincs. A mostani időkben meg az volt a szopás, hogy jobban megeledett, többet fogyasztott, hamarabb merült. Persze, lehet így is elég ideig bírta, de akkor vett volna az ember olcsóbb készüléket ha az is elég ennyi erővel. De már nincs ilyen gond szerencsére, a qualcomm is ezekkel küzd."Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
DS39
nagyúr
Inkább csak bassza az emberek csőrét, hogy miért?
Ha veszel egy iPhone-t, abban ugyanaz a SoC van, az egész világon.
A Samsung miért nem tud felnőni ehhez, és tényleg prémium gyártói hozzáállást tanúsítani? (Nekik ez kimerül abban, hogy ők is kiveszik a töltőt a dobozból.)[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
senior tag
Valakit még izgat ez az uncsi széria?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
rigoberto #26 üzenetére
Így hogy a kínálat további része jellemzően még uncsibb, igen. A OnePlusok elszürkültek, a testvérbrandjei pedig sosem voltak igazán izgalmasak, a Xiaomik ennél is sokkal unalmasabbak és érdektelenebbek, a Huaweiek és LG-k elhullottak, a "Nokia" meg a Sony vergődik, a HTC tetszhalott. Aztán persze ott van az Apple, ami a felhasználók háromnegyedének különböző okokból kifolyólag, de már több mint 1 évtizede nem alternatíva.
Szóval a mennyiségi dömping ellenére eléggé pang a piac, főleg az utóbbi 1-2 évben. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
Mindegyik androidos márka döglődik, iPhone fut fel
-
BusinessGuy
senior tag
A legtöbb rinyáló anélkül hisztizok hogy fogta volna a kezében a két telefont. Persze voltak exynos-ból is gyengébben sikerült szériák ahogy voltak snapdragonból is. Az S20 szériánál valóban komolyabb különbségek merültek fel minden téren de az s21 széria gyakorlatilag nüansznyi különbségeket ad hol az exynos hol a snap javára.
Tipikus divathiszti, minden létező samsung S széria alatt előkerülnek a rinyátorok, de szóra sem érdemesek. -
Razzul
senior tag
válasz
BusinessGuy #29 üzenetére
A legtöbb rinyáló szerintem azért rinyál, mert egy flagship telefont akarnak eladni egy flagshipnek mondott, de teljesítményben már koránt sem csúcshardver szinten teljesítő chippel. Az Exynos 2200 és a Snapdragon 8gen1 között pedig nem 0.1% különbség van, hanem 6-7%. A többi gyártó lapkáiról már nem is beszélve.
Az S21 széria esetén tényleg nem volt nagy különbség és valószínűleg az S22 esetén se lesz, mert már mindkettő SoC melegszik mint a frász.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Nekem csak furcsa, hogy Exynosból indult ki a beszélgetés, de abban nincs fm rádió, utána meg a Snapis púposodott fel, a végén meg Iphone cserekészülék. Inkább meséskönyv szaga van ennek, sem mint realitás. Ha ilyen történik én biztosan lefotózom, írok a topikjába, nem egy másik cikk alá, ahova relevancia alapján nem is illik. Persze előfordulhat rossz töltésvezérlő miatt is, van és volt már ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
"Exynos 2200 - Dimensity 9000: 20% eltérés"
Ja, két nem kapható, vagy még hivatalosan nem tesztelhető készülék pletykált teljesítményei alapján megvan, hogy mi, hova tartozik (úgy, hogy egyik benchmark sincs még megfelelően patchelve hozzájuk, mert amúgy ez is nagy szereplő a dologban, igen).
Ismétlem, ne legyél nevetséges. A te logikád alapján az A15 az egyetlen csúcs-SoC jelenleg. És akkor ennyit a Snapiról, meg a Dimensityről is... -
Joachim21
senior tag
Emiatt hagytam el a Samut. Itt többet fizetsz kisebb teljesítményért. Köszönöm nem kell!
Kedvenc vállalati alkalmazásom a Stricix.
-
Joachim21
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy picit változott a Qualcomm-Samsung arány, de minket nem érint a dolog.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
- BONTATLAN, ÚJ IPHONE-OK A LEGJOBB ÁRON
- iPhone 11 64GB gyári független megkímélt 2025.03.05. gyártói garancia MM vásárlás!
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G független 12GB / 256GB
- iPhone 12 Pro 128gb Space Gray 89% aksi
- SUPER Akció BONTATLAN Új Iphone SE3 2022 128GB Fügettlen 1 év Apple Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPhone SE 2 2020 (6 hónap garancia, új/100%-os akkumulátor, gyárilag független, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB (független, 6 hónap garancia, kiváló állapot)
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs