- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
Én egy ilyent vettem: [link] , bár ez a kijelző-bővítési igényedet nem fogja kielégíteni, viszont gyakorlatilag egy Android 13-as rendszert csinál a fejegységből, és csak be kell dugni az USB-be. Ja..., és nem utolsó sorban, de tökéletesen érti a magyar beszédet!
[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
válasz energomatt #1263 üzenetére
Play áruház.
Illetve amikor beszélsz hozzá, felül kiírja, hogy mit kell mondani a névjegyekért![ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
Ha valaki elsiklott volna felette, az AA Speech to Text progival névjegyet is elő lehet keresni telefonáláshoz! Ki kell mondani, hogy "névjegy", majd megnevezni az illetőt úgy, ahogy a névjegyzékben szerepel.
-
user01
aktív tag
válasz energomatt #1247 üzenetére
Ezért érdemes a navigálás elején az útválasztó ikonnal csekkolni, hogy tényleg odavisz-e, ahova kell.
-
user01
aktív tag
válasz energomatt #1244 üzenetére
Passz...
Ehhez valószínűleg a billentyűzeten kell pötyögnöd. Úgy listázza a találatokat.
Vagy esetleg megpróbálhatod a kerülettel együtt mondani, ha Budapesten keresel. -
user01
aktív tag
válasz energomatt #1242 üzenetére
Amikor elkezdődik a navigálás, akkor jobb-felül az "elágazó út" ikonra koppintva adja be az alternatívákat. De ez a fordító apptól függetlenül így működik!
-
user01
aktív tag
Aki szeretne magyarul diktálni az Android Auto-nak, és nem nagyon régi a telefonja, az telepítse fel ezt az appot: [link]
Az autó kijelzőjén ennek az alkalmazásnak kell diktálni, amit ő lefordít és átad a navigációnak.
Azért írtam a régi telefont, mert nálam az 5 éves Mi 9T-vel (Android 11.) nem működött, viszont az új 14T-vel tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
"A here we go pedig negyedóra kocsikazas után sem tudta frissíteni a pozíciót. Ez valami engedéllyel megoldható?"
Én is így jártam a Here we go-val. Egy külföldi fórumon találtam megoldást. Ott írták, hogy a MIUI az akkumulátor kímélése érdekében elveszi az adott programtól a GPS-hozzáférést, miután elalszik a telefon kijelzője. Ezért működik a navigáció a telefonon élő kijelzővel, az autón pedig nem, mivel olyankor kikapcsol a mobil képernyője.
A fenti program esetében az Akkumulátorkímélőt állítsd "Nincs korlátozás"-ra!
Remélem, ez nálad is megoldja a problémát! -
user01
aktív tag
válasz alex devil #601 üzenetére
A Here we go-nak a helyadatok vannak engedélyezve (Csak az alkalmazás használata közben).
Az AA verziója: 7.4.620964
Nem szoktam fejvesztve frissíteni az app-okat. Ami jól működik, azt nem kell b@szogatni!MI 9T / MIUI 12.1.1 / Android 11
-
user01
aktív tag
válasz alex devil #597 üzenetére
"Köszönöm, így működik de amúgy minden indításnál kiírja, hogy engedélyeznem kell a helyadatokat a telefonon."
Nálam nem kéri...
Nem lehet, hogy az engedély megadásánál a Mindig kérdezzen rá!-t választod? -
user01
aktív tag
válasz alex devil #590 üzenetére
Szia!
Én is így jártam a Here we go-val. Egy külföldi fórumon találtam megoldást. Ott írták, hogy a MIUI az akkumulátor kímélése érdekében elveszi az adott programtól a GPS-hozzáférést, miután elalszik a telefon kijelzője. Ezért működik a navigáció a telefonon, az autón pedig nem.
A fenti két program esetében az Akkumulátorkímélőt "Nincs korlátozás"-ra állítsd!
Remélem, ez nálad is megoldja a problémát!u.i.
A Google térképpel nálam sem volt ilyen gond, persze ott nincs is akkumulátorkímélő! -
user01
aktív tag
válasz supershape #429 üzenetére
Mi nincs, Google app?
-
user01
aktív tag
válasz supershape #424 üzenetére
Google app / Jobbra fent a profil ikonra kattintva / Beállítások / Hang / Voice Match
Xiaomi telefon MIUI 12. rendszer.
Lehet, hogy egyéb márkáknál máshogy érhető el.Nem az AA beállításaiban!
[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
Nálam is jól működött a diktálás magyarul, aztán egyszer csak már nem értette, amit mondok.
Akkor töröltem a Google app frissítését, és újra értett...
Közben olvastam valahol, hogy a Google app / Beállítások / Hang / Voice Match lehetőségnél ki kell kapcsolni, hogy Vezetés közben Android Auto szolgáltatásban ne működjön, mivel az asszisztens nem ért magyarul. Lehet, hogy a frissítés törlésével ez az opció kikapcsolódott és azért értett újra...
Ezután megint frissítettem a Google appot, és kikapcsoltam az előbb leírtakat. Azóta rendben érti, amit mondok. A telefon egy Xiaomi MI 9T. -
user01
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, a HERE WeGo BETA már működik az Android Auto-val!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest