- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
TheSaint #247 üzenetére
Jelenleg N5-ön vagyok. Mindenképp most cserélem le a telefonomat, megérett rá. A régi S2 óta beállt nálam a max 130at adok egy telóért elv. A büdös életben nem mennék át ios-re az fix! Inkább váltottam N6P-re, ami marad egy darabig, aztán meglátjuk, hogy alakul a pixel világ.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TheSaint #227 üzenetére
A kínai gyártók teljesen felfalták a középkategóriát, a mainstream gyártók pedig nem versenyeznek velük.
Mikor volt a Samsungnak utoljára jó középkategóriás telefonja?
Mikor volt az LG-nek utoljára jó középkategóriás telefonja?
Mikor volt a Sonynak utoljára jó középkategóriás telefonja?
Mikor volt a HTC-nek utoljára jó középkategóriás telefonja?
Mikor volt a Motorolának utoljára jó középkategóriás telefonja?Már bő 3 éve a főáramlatú gyártók semmi értelmeset nem tesznek le az asztalra a középkategóriában. Ótvar alsó kategóriás hardverek, csonkolt funkciók, értékelhetetlen szoftveres support, belerakva egy szolgáltatós plakáton mutatós házba. A céges flotta beszerzők és a karácsonyi ajándékért kajtató apukák meg zabálják.
Nem akarlak kiábrándítani, de a Google épp úgy nem érdekelt egy rendes középkategóriás telefonban, mint a többi mainstream gyártó. A valóság az, hogy a prémium áron kínált flagshipek jól fogynak, nem érdekli őket az alacsonyabb árréssel kecsegtető középkategória.
(#234) nkmedve: A tablet piaci lufi kipukkadt. Már senkit nem érdekelnek a tabletek. Nekem is volt Nexus 7, szerettem otthon tablettel kenegetni (fotót szerkeszteni, netezni, videózni, stb), de amikor a Nexus 7 megérett a cserére, már éppen nem volt semmi értelmes eszköz Android vonalon. Szerintem a tablet ma már egyenlő az iPaddel, mást nem is vennék, de az Apple is visszavett a ciklusokból és már nem frissíti évente a modelleket. Rájöttek, hogy a kezdeti mánia húsba vágóan elmúlt és a piac összezsugorodott és az emberek nem akarnak évente, de még csak két évente sem új tabletet venni.
-
nkmedve
őstag
válasz
TheSaint #227 üzenetére
A tablet résszel teljesen egyetértek, én nagyon vártam, hogy a tagnapi eseményen bejelenetenek valami tabletet is (a pletykált Nexus/Pixel 7P jó lenne az ősi Nexus 7 váltására), de a telefon láttán lemondtam minden további várakozásról. Ha lesz is új Google tablet, az már nem Nexus lesz, és minimum iPad áron fogják mérni. A szomorú az, hogy hordozható tabletből a Galaxy Tab S2 8.0"-en kivül semmi értelmeset nem találtam, valószinűleg arra fog menni a rendelés hamarosan.
-
Departed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest