Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gattolino
üzenetére
Nem értem tényleg. Nekem full mindegy, hogy OP vagy Samsung vagy akármi, nem istenítem egyik márkát sem, mindig a számomra leginkább megfelelő telót választom. DE! Nehéz azzal vitatkozni, ha valami jó. És a OP7pro kijelzője az bizony g.ci jó. Ilyet nem használtam még soha, akkora lépés a többihez képest.
Joey, a mindig tuti megmondója leszólta az ipad kijelzőjét (is). Na most, az a kijelző jelenleg szerintem messze a legjobb az egész piacon, használtam, eszméletlen. Mint tegnap irtam, ez évek óta a legjobb fejlesztés a mobil iparágban. Ezzel lehet vitatkozni, de felesleges. Egyszerűen akkora ugrás egy normál panelhez képest. És ugye a kijelzőt bámuljuk, ha használjuk... -
törölt tag
válasz
gattolino
üzenetére
Ezekben a dolgokban mind el vannak maradva a korabbi modellek, ez vitathatatlan. Egyedul talan a hajlitott kijelzo az ami megitelendo. Meg persze az hogy a telefon valakinek normal meret, mint nekem, de valakinek tul nagy. Ezen az alapon valaki csak azert ne valtson telefont csak mert az elozo megfelelt? Ez olyan butatelefon-okostelefon szindroma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest