Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gattolino
üzenetére
Vannak emberek akiknek ez az elsodleges eszkozuk, ez nem is veletlen. Ezek az emberek torekednek arra hogy a legjobb legyen naluk, a kedvencuket hordjak magukkal minden egyes nap. Azzal semmi problema nincs ha folyamatosan ujabbat szeretne valaki, foleg azoknal nem akiknek ez egy hobbi is egyben. Szerintem tovabbra sem vita targya hogy ki milyen surun csereli. Engem az sem zavar ha valaki az IPhonet cserelgeti evente, ha van ra penze. Persze ha hitelt vesz fel, vagy az elet egyeb teruletein nelkuloz dolgokat csak azert hogy megvegye, az mar beteges.
Lehet hogy, mondjuk Timer megvette a Pro-t 40-60k-val dragabban azert mert szuksege van ra, de lehet hogy mondjuk te ennyivel tobbet koltessz uzemanyagra, az autodra,vagy felesleges haztartasi eszkozokre stb.
Ez tovabbra sem ok arra, hogy egy olyan dolgot negativumkent tuntessunk fel ami egyertelmuen sokkal jobb. Mert jobb. Ennyi, ez teny. Tudom hogy ez relativ, mert hasznalati igenyektol is fugg. De amikor valaki nem tudja elfogadni egy dragabb telefon elonyeit azt csak azert teszi mert mondjuk nincs penze az uj modellre, vagy nem ert hozza, vagy meg nem tapasztalta meg az elonyeit
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest