Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gattolino #82 üzenetére

Vannak emberek akiknek ez az elsodleges eszkozuk, ez nem is veletlen. Ezek az emberek torekednek arra hogy a legjobb legyen naluk, a kedvencuket hordjak magukkal minden egyes nap. Azzal semmi problema nincs ha folyamatosan ujabbat szeretne valaki, foleg azoknal nem akiknek ez egy hobbi is egyben. Szerintem tovabbra sem vita targya hogy ki milyen surun csereli. Engem az sem zavar ha valaki az IPhonet cserelgeti evente, ha van ra penze. Persze ha hitelt vesz fel, vagy az elet egyeb teruletein nelkuloz dolgokat csak azert hogy megvegye, az mar beteges.
    Lehet hogy, mondjuk Timer megvette a Pro-t 40-60k-val dragabban azert mert szuksege van ra, de lehet hogy mondjuk te ennyivel tobbet koltessz uzemanyagra, az autodra,vagy felesleges haztartasi eszkozokre stb.
    Ez tovabbra sem ok arra, hogy egy olyan dolgot negativumkent tuntessunk fel ami egyertelmuen sokkal jobb. Mert jobb. Ennyi, ez teny. Tudom hogy ez relativ, mert hasznalati igenyektol is fugg. De amikor valaki nem tudja elfogadni egy dragabb telefon elonyeit azt csak azert teszi mert mondjuk nincs penze az uj modellre, vagy nem ert hozza, vagy meg nem tapasztalta meg az elonyeit :)

Új hozzászólás Aktív témák