- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Köszi, nem kell bemutatnod a Dell üzleti vonalat, a Latitude D600-tól az E7250-ig minden megfordult a kezeim között. Nyílván nem várom el, hogy egy 120-150e Ft-s gép annyit bírjon, mint pl a jó kis E6320-am, ami 400e volt, de azért a normális support szerintem ezen a szinten is elvárható. És az, hogy pl a HP support nem tudja megmondani, hogy két ugyanolyan Probook 650 közül az egyikben miért műküdik jól a caddy-be rakott hdd, míg a másikba nem, az szerintem röhelyes.
Az igaz, hogy konzumer gépeket nem nagyon használok (nálunk a leggyengébb eresztés pár Vostro), de rengeteg barát/kolléga notebookja megfordult a kezeim között az elmúlt 10 évben. -
Gusztáv
addikt
Hát azért ezt elég vicces olvasni, hogy ha valami szar (ami mellesleg a világ legnagyobb PC gyártójától jön, nem valami kínai garázscégtől), akkor ne a gyártót szidja az ember. Azt esetleg, mint HP Elite x2 tulaj megjegyezhetem, hogy a weboldaluk egy rakás fos. A Support-ról is csak rosszat hallottam, de még szerencsére nem volt dolgom velük. Csak pár éve szerver témakörben, amikor kb 2 hét alatt sikerült egy döglött hdd-t kicserélniük (mire a tömb másik diszkje is megdöglött), meg 5 lemez után ébredt fel a gyanú bennük, hogy alaplapot kéne cserélni.
-
Gusztáv
addikt
Nem fognak alámenni árban a Surface-nak, az biztos. Nézd csak meg pl mennyi az ajánlott fogyasztói ára egy HP Elite x2-nek vagy Dell Venue Pro 11-nek, csak előbb ülj le. És tisztában vagyok vele, hogy a cégeknek van kedvezmény, mi is úgy kapjuk őket, de így is baromi nagy különbség van (és nyilván MS is tud céges kedvezményt adni).
-
Gusztáv
addikt
Azért a Dell az USA-ban nem véletlen kezdte el árulni a Surface-t a vállalati ügyfeleknek. Egy dolog hiányzik a Surface-ből tudtommal, az meg a hardveres TPM chip. A mi cégünknél is szóba került a Surface 3 amikor 2in1 gépet kerestek (Dell, HP, Fujitsu gépei mellett), a végén a beépített modem és a akkus billentyűzet hiánya miatt esett ki.
-
Gusztáv
addikt
A képeken gondolom nem a matt kijelzős verzió van. Én arra baromi kíváncsi lennék mert sem a Dell-nek sem a HP-nak nem sikerült ezt megoldania. Meg az árára is, mert a régebbi modellek sem voltak épp olcsók, plusz a vállalati funkciókat sem szokták olcsón adni. Windows Hello-t támogat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest