Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
errorcode06
üzenetére
Annyira éreztem. Sírtam volna a röhögéstől a helyedben az tuti. Így is röhögök. 
-
okibots
aktív tag
Én várom, elvoltam az előző részekkel is.
-
.LnB
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
szasanyi
félisten
Na, egy újabb zomihentelős játék. Kíváncsi vagyok a majdani értékelésekre.
-
.LnB
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Neked ilyen minimál billentyűd van? Vagy valami tescós akciós, kevesebb gombbal? Vagy direkt nem fejted ki, hogy mit akarsz?
(#10) Zolix64 Nem akartam összevetni, meg elemezgetni egyiket sem. Csak minőségileg azért az egyik nagyon túlnő a másikon.
-
Zolix64
tag
Nem tudom tudod-e, de egy játék több aspektusa miatt is lehet ikonikus.
Ha komolyan gondoltad a 2 játék összehasonlítását, akkor valószínű valamelyiket nem próbáltad, kb mintha a Skyrimet hasonlítanád a Codhoz, mert mind a kettő fps. A Dead Rising abból a szempontból egyedi, hogy a zombis témát vegyíti a nyílt világgal, amit megfűszereznek nem kevés humorral, nyakon öntik kraftolással/elborult fegyverekkel, jah és azt említettem, hogy időre megy a játék? 
És még csak nem is vagyok rajongó, a 3. részt játszottam végig
. -
.LnB
titán
válasz
errorcode06
üzenetére
Meg ott van az is, hogy:
Ikonikus zombis játék Xbox-ra: Dead Rising sorozat
Ikonikus zombis játék Playstation-höz: Last of UsÉrzek némi zavart az erőben.
off: Írt már rád valaki az aláírásod miatt, komolyan (Vagyis komoly ajánlattal) ?

-
.LnB
titán
Hogy a francba él meg egy ilyen játék 4. részt?

-
rdt89
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozni a játék, remélem lesz olyan jó mint a 2 volt.
-
djculture
félisten
Ez már annyira gagyi hogy az nem igaz, főleg az a hörgés meg a szellem szövegei nagyon durván erőltetett. Fraaaannnk
Régi részek kurva jók de ez már az alja mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira éreztem. Sírtam volna a röhögéstől a helyedben az tuti. Így is röhögök. 

Mosolyogj te is. Próbáld meg, nem káros ám.
Ha komolyan gondoltad a 2 játék összehasonlítását, akkor valószínű valamelyiket nem próbáltad, kb mintha a Skyrimet hasonlítanád a Codhoz, mert mind a kettő fps. A Dead Rising abból a szempontból egyedi, hogy a zombis témát vegyíti a nyílt világgal, amit megfűszereznek nem kevés humorral, nyakon öntik kraftolással/elborult fegyverekkel, jah és azt említettem, hogy időre megy a játék? 
csak nem úgy hívják.