Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Azt hittem ezen már túl vagyunk, de látom, hogy nem.
Megpróbálom halmaz elmélettel.

Szóval, van egy csomó ember, akinek iphone-ja van. Ezen belül sokan vannak, akiknek azért van, mert presztizs, mert rohadtul nem érdekli, mit tud a telefon, nem is ért hozzá, de jól mutat a kezében, és elmondhatja, hogy neki iphone-ja van, mert annyit az ő kis agya is felfog, hogy ez egy komoly márka, ezért ez kell. Ebből a rétegből fog veszíteni az Apple, ha köztelefont csinál a kütyüjéből.
És az meg az én tapasztalatom, hogy ezekből is rengeteg van (szerencsére nem a baráti körömben).
-
justaview
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
meg itt van még mindig ez a felfogás, hogy akinek ilyen van az egy sznob hülye.
De ugye tudod, hogy én nem ezt mondtam?

Haveromnak S2-je van, gyári alap fw-vel, meg rápakol 4.1 OTA frissítéssel, laggol, scrollozok meg-meg akad állandó jelleggel.
Ráadáasul 4.0 OTA update után folyamatosan eldobálta wifit a telefon.
Nagyon szuper tényleg. 
Itt a Samsung valóban nagyot hibázott. Nem lett volna szabad a 4-es androidot ráengedni egy 2.3-al kiadott telefonra...de ugye megígérte. Ilyet még nem játszottam, de ha vissza lehet rakni valahogy az eredetit, akkor a barátodnak érdemes lenne megpróbálni. Nekem az eredetivel megy simán, és nem is fogom engedni a frissítést soha. Az Apple a frissítéseknél valóban óvatosabb, de könnyebb helyzetben is van, mert csak a saját néhány kütyüjére kell figyelni, és a rendszert is ő írja. Az android-nál elválnak a cégek egymástól, mint a windows és a PC-k esetében.
Egyéb kütyüknél is azt a szabályt követem (Pl.: LCD TV), hogy csak akkor frissítek, ha valami nem megy rendesen, és az új verzió azt ígéri, hogy megoldja a problémámat. A másik, ha olyan plusz funkcióval kecsegtet, ami nagyon tetszik, de ez utóbbi esetben nagyon utána nézek előtte, nehogy valami összeomoljon. Eddig bejött (ezért nem frissítettem 4.0-ra az S2-t).
-
justaview
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Te nem vagy normális a bejegyzésed alapján már bocsi.
Én nem minősítettelek, mert nem erről szólt a bejegyzésem, de Te látom megteszed ezt magad is.
Mindenképpen sznob aki iPhonet vesz?
Hol írtam én ilyet? Olvasd el mégegyszer, és jó lenne, ha a szavak közötti összefüggéseket is néznéd, mert tudod, az adja a mondat értelmét, úgy együtt.
de ha van alapból ilyen tweakelt galaxy s2 mint amilyenről fent a kollega beszélt akkor fasza! Nincsen, de nem baj
Én meg erre mondtam, hogy az S2 gyáriként is működik akadás nélkül lassan két éve.
Ahogy fentebb is volt már róla szó, az olcsó nem azt jelenti hogy akárki megveheti majd, és nem is azt hogy gagyi lesz.
Én sem írtam ilyet sehol. De elmagyarázom: Aki azért vesz iphone-t mert drága és lehet vele villogni (vagyis a sznob), annak a rétegnek (és ez nem kicsi) nem tetszik majd, hogy köztelefon lesz az iphone-ból. És ez teljesen független attól, hogy Te meg én mit gondolunk akár az iphone-ról, akár az S2-ről.
A többi bejegyzésedre meg no comment.
(#87) dezs520
Erre én sem tudom a választ, mert az S2 mellett van egy ipad-em, és egyelőre tetszik, amíg nem találok jobbat.

-
Paul119
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Miert lenne szenvedes ? Nem egy olyan baromi nagy ordongosseg

mar ertem miert tud ekkora haszonnal dolgozni az apple
-
nemlehet
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Képzeld megnéztem élőben és nem recseg.
Esetleg arról lehet szó ha nagyon új a telefon akkor a talán a ragasztás vagy valami illesztés belül nincs "bekopva" rendesen de ez az pl az iPod-nál is így volt (saját tapasztalat, meg is lepődtem, de 2 nap használat után elmúlt)Jó nem lehet gyárilag tweakelt S2-t venni, de csak azért mert valamelyik gyártó lusta vagy spórol, vagy az adott készülék optimalizációja szar, ne ítéljünk el minden androidos telefont. Ez olyan mintha valaki szar apple kiegészítőt gyárt és ezért minden apple tartozékot kategórikusan szarnak tartanék.
-
Paul119
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Lustasag ki csapja a biztositekot

-
nemlehet
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Persze, megnézem, hogy egy aluminium unibody recseg ropog. Te most vagy nagyon erős vagy a fémtantudásommal van gond.
Az, hogy valami ronda-e egyrészt egyéni ízlés kérdése (pl nekem iPhone-ból a 3G/GS nagyon nem tetszik, viszont a 4 az szép), de azért az IF Design Award csak jelent valamit. Nem osztogatják csak úgy puszira.A szoftver laggossága meg egyrészt egy olyan dolog, hogy a legtöbb almás kifejezetten keresi, hogy hol lehet belekötni egy androidos telóba. Van olyan 1 magos telefon ami kifejezetten smooth működésre van optimalizálva és nem akad meg (persze ha szarul megírt programokkal meg widgetekkel megpakolod akkor igen, de egyrészt iOS-en nincs widget másrészt a szarul megírt program azon is megakad) de mondjuk egy tweakelt, touchwiztől megszabadított galaxy S2 is olyan szépen fut, hogy nem találsz te azon laggot.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Hmm nem volt olyanom, de ez meglepett
Nem vártam volna tőle. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Unibody telefon ropogott? Érdekes

A Cloud Mobile meg valami díjat is nyert dizájn alapján. És jelenleg 58-ért bestbuy.
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko
üzenetére
Azért a leejtéses túlélés az mák kérdése, minden telefon esetében. Ezt ugye belátod?
-
FragMaster
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Az apple.com ezek szerint hazudik? Hisz 209-269k közt találsz iphone-t memóriamérettől függően.
Aláírásodra utalva meg inkább ne "bazd".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest