- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Rosszul mondod megint! Vegyél a kezedbe gyorsan egy WP-s telefont és nézzed meg miről beszélek!
Példa! Menj bele a beállítások menübe, amit tudtommal a Microsoft fejlesztett... és ott mondjuk már a főmenüben is látszik, hogy nem az aktuális oldal lóg át, hanem a lapozási lehetőség lóg bele az aktuális oldalba... de mondjuk ott a tárterület ellenőrzés, vagy a visszajelzés a nokiának menü... ott is ugyan ez a helyzet, de ez előttem szólók és én is azt a magasfokú igénytelenséget kifogásolták, hogy ahol nem lehet lapozni, ott kilóg a fél szöveg... és ez nem igazán néz ki ízlésesen, sőt mondhatni egyfajta gagyi hatást kelt...
Példa ide is, hogy lásd mire gondolok: beállítások, tartózkodási hely, vagy összeérintés küldés, de igazából ide nagyon sokat fel lehet sorolni...
Remélem érthető volt a leírásom, de ha kéred képet is küldök!
-
Vassili_Zait
senior tag
Ez a topic most eléggé eldurvult... pedig csak jóhírek jöttek a wp-ről... Én régi wp felhasználó vagyok, de tény hogy vannak hiányosságai a rendszernek... és idegesítő korlátozásai is, de egyre kevesebb... mióta használom, azóta a botrányos copy paste nélküli fapadosságtól eljutott addig, hogy csak havis 1-2 alkalommal idegesít fel, hogy valamit nem tudok megcsinálni, vagy nincs meg valami app... ha meglesznek a 8.1 -re igért frissítések, akkor nekem már csak egy alap file kezelő hiányzik majd, pl, hogy tudjak letölteni akármit, és azt tegye el nekem olyan mappába ahonnan le tudom tölteni mint egy pendrive-ról... ja persze nem word meg pdf file gondolok, hanem akármire!
Ja amúgy aki azt mondja hogy azért lóg ki valami, mert van valami a másik oldalon, az remélem tudja, hogy ez nem igaz! Mert nagyon sok olyan ablak van ahol nem lehet lapozni, és ez ráadásul még zavaró is... Ezt úgy pontosítanám, hogy ahol van még más beállítás, ott a másik lap felirata lóg át az aktuálisra...
Bocs nem válasz akart lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged