Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qfm

őstag

válasz Sweet Lou 6 #34 üzenetére

Egy gombot kell megnyomni minden indításkor. Ami nálam kb. 3 naponta van, közte altatva van csak a gép. Bezárni meg nem szoktam, mert szinte mindig kell valamire. Azt az egy gombnyomást kibírom.

Igazad van, egy hónapig írja hogy használni lehet íngyesen, de még sosem láttam hogy letiltott volna. Felrakok egy friss verziót, és kipróbálom vele, mert erre kíváncsi lettem letilt e.

(#37) Sweet Lou 6

Pont most olvastam el én is, azért szerkesztettem a hsz-em. Kipróbálom az általad ajánlottat is.

• qfm

őstag

Utálom a ribbont az officeokban is, és nem azért mert nem tudom megcsinálni vele amit akarok, hanem mert egyszerűen a régebbi rendszer nekem logikusabb volt.

Ezt az intézős parasztvakítást se nekem találták ki, ha nagyon muszáj, meg tudok vele csinálni mindent, de annyira nem áll kézre, hogy az elképesztő. Felrakom a TC UP-t ingyenesen, és sokkal gyorsabban megcsinálok mindent (arról nem is beszélve hogy egy friss gépen milyen jól jön az integrált szoftvercsomag benne).

Én pl. aktívan használom a 2 lapot, amire írtak itt egy olyat hogy egymás mellé rakok 2 intézőt, de nálam a 2 lap úgy néz ki általában, hogy baloldalt 4 között váltogatok, jobb oldalt pedig 3. 7 intézőt azért nem fogok egymásra rakni.

Remélem valami technikai újítást is hoz majd a 8, mert a mai trend, hogy mindent tegyünk annyira egyszerűvé hogy bárki megértse, nem jön be.

Új hozzászólás Aktív témák