Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
julius666 #97 üzenetére
Mondjuk változtasd meg egy file kiterjesztését a windows intézőben.... lehet én fordítottam kevés figyelmet rá, de ezt az elképesztő feladatot nem tudom megoldani vele.
Amúgy sokkal gyorsabb billről lépkedni például... kijelölés valami alapján (*akármi*), másolás két panel között... és ez még átlagfelhasználós talán.
( mondjuk én FAR Managert használok, nem TC-t, de itt van temp panel, könnyedén belenézhetek egy file tartalmába... nem a notepad akarja megnyitni a 700MB-os AVI-t, hogy belelessek a felécbe.... és igen, az FTP is igen jó, ott a parancssor is folyamatosan, de pl symlinkek is egy bill kombináció csak... na jó, ez már nem átlag felhasználók esete, viszont ez még ingyenes is... de tudom, kék, és az nem jó)
-
Male
nagyúr
Igen, ez lehet (sőt, valószínű)... csak hát nem ezt mondta, hanem hogy ezt az igényt képtelenség kielégíteni.
ollie: Igen, ezzel egyetértek.... csak erre is ugyan az, mint az előző mondat.
wetsom: Na igen. Pl jó lenne ha ehhez nem kéne újra elindítani, félképernyőre tenni, hanem magában a filekezelőben lenne egy "másik felet is kérek" gomb, és így elrendeződne tőle egy kattintásra.
-
Male
nagyúr
"ez természetesen lehetetlen, a „power userek” ezerféle elvárását képtelenség minden szempontból kielégíteni"
Total commander, FAR Manager... nekik valahogy sikerült ez a lehetetlen feladat
Ezek a megdöbbentő eredmények, hogy a felhasználók miket használnak leggyakrabban egy filekezelőben... szerintem a PH! fórumon bárki fél perc gondolkodás után fel tudta volna sorolni pont ezeket
Persze legalább foglalkoznak vele, ami azért dicséretes, csak kicsit viccesek ezek a részek
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest