- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Alchemist #282 üzenetére
1. tényleg kell vagy nem, a gyártók szempontjából lényegtelen. amíg a növekedésben van a profit, addig az átlaguser olyan PC-t vesz amit elé tolnak.
2. másrészt a multitasking felé halad a home pc is, ami ramigényes: pl. a legnépszerűbb alkalmazások, a böngészők is több processt futtatnak, ami nemcsak gyorsabb, stabilabb működést, hanem memória-igény növekedést is eredményez.
meg persze ramból sosem árt ha több van.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #73 üzenetére
ha sokan jeleznek vissza van rá esély, hiszen az IE9-be is a visszajelzések miatt rakták bele a tabok külön sorba való rendezését.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #50 üzenetére
az az alsó panel jobb oldalra került, szóval nem csaltak, hanem a wide kijelzők miatt egyszerűen áttették.
floatr: én szeretem a ribbont, de mint előttem már leírták, el lehet rejteni.
#63: én ezt úgy oldom meg, hogy felteszek egy K-Lite Codec Pack Basic-et, és a WMP mindent lejátszik, amit kell. najó, biztos van kivétel, de szökőévente fordul elő, ilyen esetre mindig kéznél van egy Portable VLC.
-
Sweet Lou 6
addikt
mielőtt rányomsz a gombokra, olvasd el amit kiír. benne van, hogy 30 napig használható ingyen legálisan, utána meg kell venni. lehet, hogy nem tilt, de attól még illegális 30 nap után.próbáld ki az Unreal Commandert, a TC kiköpött mása, még a bővítményei is mennek vele.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
spirit007 #14 üzenetére
a ribbon a legjobb dolog szvsz, ami eddig történhetett az office-al. hihetetlenül meg tudja gyorsítani a kattintgatós munkát.
qfm: ,,Felrakom a TC UP-t ingyenesen"
azt kötve hiszem, mivel nem ingyenes. ha ingyenest akarsz használni, akkor az Unreal Commander a legjobb Total Commander klón (én is azt használom).
--ka:
jó trollkodni?
-
Sweet Lou 6
addikt
nekem már csak az osztott nézett hiányzik belőle, amúgy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest