- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
olbaidhun #151 üzenetére
Jó akkor mondom máshogy: ha eljön a vég akkor egy japó vállalat kinek adná el magát "szívesebben"? Egy másik japónak, vagy az amiknak? Értem én hogy büszkeség ésatöbbi, de még mindig valószínűbbnek tartanék egy Sony - Nintendó boltot, mint pl. Microsoft - Nintendo . De nem vagyok se piaci guru, se konzoltörténész, se kis jós, akarom mondani Jóska
-
eziskamu
addikt
Ahogy az Itaniumon, dög lassan emulálással (bár mintha régen lett volna hardveres x86 képesség a procikban, legalább is mintha a Merced-et így hírdették volna, de nem tudom, hogy a Windows Itaniumos változatának WoW64 alrendszere használta-e), csak ARM esetén még lassabban
, Legalább a 32 bites windowsos progik futását megoldhatták volna.
És minek, ha dög lassú lenne?
Legalább egy újabb feature, és marketing szempontból se biztos, hogy olyan rosz, max meg kell csillagozni, és a lap aljálra írni, hogy not recomended to use -
eziskamu
addikt
"a WOA-t nem telepíthetik a felhasználók kedvük szerint bármilyen ARM-alapú készülékre, hiszen a rendszer ugyanolyan testreszabást igényel minden egyes hardver esetében, mint az okostelefonokat hajtó platformok"
Na akkor már az a tévképzetem is meg lett cáfolva, hogy lesz egységes ARM PC. Gondoltam lesz valami ARM-os UEFI és jöhetnek az erre épülő ARM-PC-k amik szépen lassan átveszik a hatalmat az alsó és középső szegmensben, de így most ez nekem nem úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Google Chrome
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest