- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Note 2-esem van, de egy komoly 4,7-esre simán lecserélném. pláne ha 4000-es akkuval jönne. pláne, hogy a note 2 annyira nem is tetszik, ez a természet ihlette dizájn tiszta fos (samung vonal ugye...)
mondjuk a motorola nem bánnám, ha itthon is szórná legalább egy vagy két komoly telefonját, anélkül marad az ebay vagy egyéb megoldások...
-
DEJVID
őstag
Az a bajom a vízállósággal, hogy fostos takarók kerülnek a jack-re meg az USB-re. Emiatt nem vennék Z-t sem.
-
Userlook
tag
válasz
maximilian4 #33 üzenetére
Nekem egy Motorola Razr Maxx-om van amiben egy 3300 mAh aksi van benne es meg igy is 8,99 milliméter vastag. Szerintem meg lehet oldani 4000mAh aksival is h 1 centi alatti vastagsaga legyen a telonak.
-
Picco
addikt
snapdragon 800-at felejtsetek mar el telefonba, eszik vagy 10W-ot, amig uj akksitechnologia nincs addig elegge kizart...
-
culas25
tag
Na az utolsó kép nagyon durva. A régi motorolából kinézem, hogy lenne bátorsága ilyet csinálni, de a mai, amelyik az életben maradással küzd, inkább a cikkben mutatott földhözragadt, egyszerű de népszerű külsőt fogja választani.
Bár én még mindig egy 4,5" HD backflip-re várok ==) -
IkszIpszilon
aktív tag
Snapdragon 800.
4000mAh.
IP57.
Akarok egy ilyet
Kameragomb lesz rajta?
Belső memória mérete?
Kijelzőtechnológia?
Ha május 15-én bejelentik; mikor lehet kb venni majd ilyet?
Remélem N4hez hasonlóan nyomott áron érkezik majd. -
fi:zi'k
nagyúr
Csak legyen egy korszerű qwerty-s változat is a szériában(?).
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gyönyörű lenne. De ilyen képnek még nem hiszek.
-
HUNPablo
tag
Sajnos szerintem csak egy álom marad ...
Tetszetős paraméterek lennének .
-
mani17
tag
Hát ez gyönyörü
-
parkr
őstag
kicsit nokiás, de amúgy elég bejövős
-
Ati1979
veterán
Elég szép szerintem is.
4000-es akksi - nem rossz!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
fornettisuti #9 üzenetére
Szerintem pont az a jó, ha minél többféle színben kapható egy telefon. Lehet választani, mindenki az egyéniségének megfelelőt, vagy ami épp tetszik neki. Aki feketét akar, az vesz feketét, de én köszönöm nem kérek belőle. Legyen szép kék, zöld, citromsárga, piros, de akár lila, narancs, pink. Minél nagyobb a választék, annál jobb. Az MWC-n bemutatott telefonok közül a legjobban az Alcatel OneTouch Idol X tetszett, és imádom a kék-zöld-citromsárga-piros hátlapjaikat, a gond csak az, hogy nem tudom, melyiket venném meg szívesebben, mind a 4 nagyon bejön.
-
tipuka
addikt
mese füleimnek az egész hír, jó lenne, ha tényleg egy ilyen modell jelenne meg
-
noisia
aktív tag
A kép óriás mega-kamu! Fotóbolt az egész, nagyon látszik rajta.
-
BlackmMmDog
aktív tag
kiváncs leszek tényleghogy fog kinézni
4000 akku jónak hangzik, hátha elérjük a 3 nappot
-
zsirfecske
addikt
válasz
Fritz Teufel #14 üzenetére
moto razr hd/hd maxx/razr i + nexus4, asus padfone, lg optimus g (pro), az összes újabb sony teló, huawei ascend P2, néhány újabb zte és alcatel teló stb. mind nélküle vannak.
azért mert a htc és a samsung azt hiszi hogy a hardveres érintőgombok egyedivé teszik őket és nem pedig elmaradottá, a többi gyártó azért már rég meglépte ezt.
-
zsirfecske
addikt
vázz itt az új telefonom! max csak vágyálmaimban, de végre itt van
-
Dare2Live
félisten
jol hangzik, főleg, ha nexusos support jár hozzá.
-
arn
félisten
Ha nexusnak jonne, erdekelne.
-
tjb007
nagyúr
Meg kell hagyni, szép Photoshop-os munka de szerintem nem így fog kinézni hanem így:
Mégsem, így fog kinézni:
A francba, a bőség zavara, így fog kinézni:
Az a probléma ezekkel a névtelenül beküldött "tuti" infókkal, hogy a 95%-uk olyan unatkozó emberek műve, akiket egyfajta öröm és büszkeség tölt el amikor meglátják, hogy ezen csámcsog a fél világ.
-
culas25
tag
válasz
Peterson_ #53 üzenetére
Na előbb megnyitottam egy képet a HOX-ről az ARC S-ről és az állítólagos X-phone -ról és megnéztem egymás mellett őket.
De szerintem még mindig leginkább HTC-ből táplálkozik, bár alakra egyértelműen ARC S. Viszont a gombok hiánya, kamera elhelyezése, színek 3 sávos alkalmazása, mind-mind HOX-es jelleget ad neki így egyben. Bár lehet számomra más jellemzők dominálnak egy telefon látványakor, mint másoknak. -
jacis
nagyúr
Ez egy számomra tökéletes modell. A felbontás és a kijelző mérete isis nagyon kényelmes.
-
big-J
őstag
válasz
Rickazoid #56 üzenetére
Akkor mindenki megvenné, úgyhogy azt nem akarják az öltönyös bácsik.
Amúgy ha nem lesz 1080p kijelző, aminek személy szerint örülök, akkor kicsi az esély snapdragon 800-ra, még ha az akksi ott is van hozzá, mert azt mondják minek annyi lóerő arra a kis felbontásra.
Amúgy ha emellé kiadnák egy új lapdockot, az már álom lenne, a MS-ék is meglépték már a tegra 3 mellé a surface-t. Snapdragon 800 úgy meghajtana akár egy ubuntu felületet egy netbook-ba mint egy álom.
-
Rickazoid
addikt
Tetszik, csak legyen fekete, Kevlár hátlappal, jó (a konkurensekhez képest alacsony) árazással, 2 GB RAM-mal, gyárilag nyílt bootloaderrel, egy Nexus támogatottságával és globális forgamlazással.
Túl sokat várok? -
Próféta
tag
Nem is a vitát akartam eldönteni vele :-)
Csak gondoltam mutatok egy másik nézőpontot azoknak, akik szerint ez a méret nem kellően kompakt és kezelhető. Kezelhető az, csak két kéz kell hozzá. Van akinek ez nem gond, cserébe a nagyobb kijelzőért. A képen látható úriembernek sem volt gond, cserébe a mobilitásért.
Persze én sem akarok visszamenni a középkorba, csak azért mert ott is éltek emberek és ezért nyilván élhető volt. De azért elgondolkodni érdemes rajta, amikor itt a XXI. században sírunk valami miatt, amiért akkor a jobb kezüket adták volna. -
FET-MEN
veterán
Jól néz ki
-
anubys1984
aktív tag
Ez nagyon tetszik. Kérdés, hogy ilyen formában tényleg megvalósul-e?
-
Próféta
tag
Szerintem igényesen néz ki és a belső is jónak tűnik. A mérete a "nagyok" közé emeli, ami nem mindenkinek jön be, de szerintem OK, csak elég nagy zseb kell hozzá :-)
Amúgy a túl nagy méret vitával kapcsolatban itt egy kép, ahol a tulaj az aktuális csúcsmobillal feszít.
Persze ez már régen volt, de azért érdemes elgondolkodni azon, hogy akkor mi is az a kezelhető mobil méret. -
fattyu
veterán
ugyanezt 4.3ban kérhetném? Amugy nagyon dögös.
-
big-J
őstag
Snapdragon 800 és 4000mah?
És még az akksi zabáló, de szemnek fel sem tűnő 1080p sincs benne?
Ha a sarokra kell kiálljak is enyém lenne.
-
kelly416
veterán
Tapasztaltam, hogy amikor szerintem hasonlít valaki-valakire, akkor mások szerint nem, vagy fordítva, de hogy ez a telefon jobban hasonlítson a HOX-ra, mint az ARC/ARC S-re, az kizárt. Hamarabb van benne Wave is, mint HOX. Persze, szerintem.
A cikkhez:
Amúgy baromi jól nézne ki, ha nem fehér háttér lenne a fehér telefon mögött.Most vettem a RAZR I-t, nem tervezem a cseréjét, de ha így halad tovább is a Moto, még a végén elcsábulok...
Szerk.:
Látom, ADAM1337 is arra gondolt, amire én.Te Bambalazs. Ez a második igen-igen strapa kinézetű, de mégsem rossz.
-
Bambalazs
senior tag
-
törölt tag
válasz
Miért fáj neked, ha nem csak egybites színkódú termékek léteznek? Muszáj megvenned?
-
ghiottone
nagyúr
Tényleg "fake" beütés. -én csak abból indulok ki, hogy ez egy stock launcher, de ott van rajta a CircleWidget3D -az viszont csak meghatározott Motorola launcherekkel müködik perpillanat. Na mondjuk lehet, hogy ezen változtatnak, mibe telne nekik kivenni az app-ból a korlátozást, vagy eltüntetni a "blur" nyomait. Amúgy tetszik!
-
FragMaster
addikt
Újabb napi "hé, értek a fotóbolthoz és bele merem álmodni az elérhető legnagyobbat mindenből, majd elterjesztem!" adag.
lcee79: HA és HA, na meg ugye addig a konkurencia sem a golyóin üldögél
-
hurrikan
addikt
A kép elég kacsának tűnik.
De egyébként nem rossz. Az akksi méretekhez való hozzáállásukat nyugodtan átvehetné a többi gyártó is. -
lcee79
addikt
Ha tényleg 4000-es akksija lesz, meg snapdragon 800-as lesz benne, akkor a többiek lemondhatnak a csúcs címről
-
batai15
félisten
válasz
maximilian4 #33 üzenetére
hmm ez fals. látttad már a razr maxxot ?mekkora ? aksi meg 3200 benne..
nem lehetetlen. -
maximilian4
addikt
A hardveres specifikáció nagyon bíztató. A 4000mAh akkumulátor nagyon eltúlzottnak tűnik. Jó bumfordi lenne tőle telefon. Nem hiszem hogy egy 3 centi vastag telefont piacra dobnának.
-
ladapower
tag
válasz
"ugyan már, bohóc színek a gyerekeknek...."
... fekete-fehér-szürke meg felnőtteknek. Miért baj, ha lehet választani?
-
törölt tag
válasz
miért baj, ha van olyan változat is? nem kötelező színeset venni, de szerintem jó ötlet, ha van.
-
Bambalazs
senior tag
Rossz hivatkozás van a forrásnál.
-
culas25
tag
Az nem kérdés, hogy az álmodozó photoshop művész egy HTC One-t vett alapul. Ezért is tűnik egy nagy kamunak a kép, de ettől még tetszik. Mondjuk ha az alsó/felső csík nem fehér, hanem valami majdnem fekete, pl nagyon sötét kék színű lenne, az 100x jobban nézne ki.
A valóság az lesz, hogy megjelenik vastagabb kerettel, 3000-es akksival, vízállóság nélkül, és ismét senki nem fogja megvenni...
-
HawerKing
őstag
szep
-
-
mrlujoak
veterán
...várom már a kijelzőüvegbe integrált hangkeltő berendezést (hangszóró). Lehet itt debütál?!
Egyébként tetszetős rajz/kép, de akkorsemmondomki hogy melyik konkurens gyártó, melyik modellpàrosa ugrott be legelőször a képről.
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes. Nem is olyan rég még azt olvastam (asszem a gsmarena-n), hogy az "X Phone" nem 1db telefon lesz, hanem egy "brand". És, hogy bizonyos szinten "custom"-izálható lesz (belső memória mérete pl.)
Nem csúnya ez a telefon, de -- nekem -- ez biztos nagy lesz. Sajna a 4,7"-es kijelző miatt sok jóra nem lehet számítani. A 4000-es akksiért viszont hatalmas plusz pont! Na, remélem lesz ennek egy kistesója 3000-es akksival, és SD bővíthetőséggel. Csak győzzem kivárni.pollai
Hmm... lehet olyan sokáig nem is kell várni?! Ez még szimpatikusabb. -
Na ez tetszik
, jöhet
Viszont szép és jó a 2800-as aksi, de ott a sok képpont, a proci is sokmagvas, persze lehet finoman bánik a bitekkel.
-
|AP|
veterán
Ez sem rossz, de engem most jobban mozgat az új Nexus 5 pletyka.
Ha ezt valóban bevállalják (képernyő méret csökkentés, extrém kicsi házban, izmos akksival) akkor ez lesz az álom telefonom. -
Ricardo
titán
Ez így nem lenne rossz. Ekkora kerettel, még a 4,7 sem lenne talán vészes. mindez erős akkuval IP57 szabvánnyal...
Nagyot ütne -
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nem arról volt szó, hogy a Moto X egy termékpaletta lesz? Vagy ez csak a zászlóshajó?
Amúgy álom lenne ilyen akksival és ilyen "keret nélküli" kijelzővel.
-
Reaper
őstag
Túl szép, hogy igaz legyen, a 4.7 még így is kicsit sok nekem, de kissebb mobil már úgyse lesz, viszont ezzel az aksival, ésa strapabíróságával, lényegében akármennyit kérhetnek érte, ha lesz elég háttértár benne, mondjuk 32gb, akkor benevezek rá
-
stbtamas
aktív tag
Ha ez napvilágot is lát, és elér magyarországra, ez messze drágább lesz, mint más csúcs telefonok.. Ismerjük már a MOtorola árszabásait..
-
culas25
tag
Attól félek, hogy ez a látványterv és a specifikációk inkább valakinek a vágyálmai, és nem valós adatok. Erre viszont már tényleg azt mondám, hogy valóban perem nélküli kijelzője van. Nem semmi lenne, ha így nézne ki. A kijelző mérete is pont jó, az akksi meg megváltás
De ha tényleg ilyen lesz, akkor ha kell egy évig is gyűjtök rá (gondolom nem 80ezres árcédulával fog nyitni
), mert nekem atom módon bejön, meg amúgy is imádom(-tam) a motorolákat.
-
joey04
titán
Szép. Lenne, ha ilyen lenne. A fullHD mellőzése okos dolog, viszont így elég lenne az SD600 is. Na amellé egy 4000-es akksi, és mindenki happy.
meg egy picit kisebb kijelző -
yorka
tag
Na ez tetszik. Elfogadható méret, nincs túlzóan nagy felbontás, hatalmas akku, por és cseppálló kivitel, letisztult dizájn.
Végre egy telefon, ami érted van, és nem te vagy a telefonért. Már csak az kell, hogy ne hagyják porosodni a terveit az íróasztal fiók mélyén. -
Peterson_
addikt
Szerintem ez inkább egy Arc megkínálva fotóbolttal.
-
prolad
addikt
Szép,az adatok is tetszenek, kicsit, olyan aceres.
-
Xaels
félisten
Érdekes render. Nincs hangszóró a fülnek xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest