Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz enginev3.0 #47 üzenetére
Utolsó sorod.
Aham, ez mind szép és jó, csak nem itt a PH-n volt egy melldöngető cikk arról mennyire büszkék a HTC háza táján az általuk formatervezett ikonpakkra?
Feel the sarcasm* Péter - 06302461862 *
-
enginev3.0
félisten
Nos közölném hogy régóta nyílt titok hogy milyen ikonpakkot használ a HTC
Ettől függetlenül még mindig egyedibb a legtöbb készüléke mint a Samsungnak, eppölnek, vagy a sony-nak amelyek szintén mind egy kaptafára készülnek
Fizetett HTC hirdetésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
batai15
félisten
ÉRdekes felület.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Sokan hogy el vannak ájulva ettől a felülettől. :/ Nos közlöm hogy ez az Ubuntu OS teljes ikonpakkja átszínezve libafos zöldre... Tényleg micsoda innováció és egyediség. Utóbbi időben a HTC-re egyik sem mondható el.
* Péter - 06302461862 *
-
enginev3.0
félisten
válasz tomboy0013 #43 üzenetére
Nékem tetszik a csempés dolog, és HTC ui-ban még nem csalódtam
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomboy0013
veterán
Lassan de biztosan halad a Sense a csempe felé De nembaj, jó is az. Használhatóbb is a csempe az ikontól ( meg szerintem igényesebb is )
-
enginev3.0
félisten
Tegnap vagy mikor, még azt írtátok, hogy márciusban fogják bemutatni
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dsr
senior tag
Nekem tetszik
-
batai15
félisten
Hát nem valami jó.. a sense 4 volt a jó irány.
-
Bar1
aktív tag
Dehogy csempe, mégcsak az kéne. A Windows-csempék a Nokiakon úgy néznek ki, mint egy hároméves gyerek játéka, egy minőségi telefonhoz egyáltalán nem való az a gagyi felület, igazi antidesign.
A zöld felület pedig nekem sem tetszik, de egy tajvani, az új 6-os Sense-t ismerő bennfentes blogger szerint meg lehet változtatni a színét szerencsére. -
C$abi
aktív tag
Nagyon tetszik, mert nem olyan bazári meg színes, kissé gyerekes megközelítésű a UI, mint egyes gyártóknál (Samsung, LG). A felső óra színét is szerintem meg lehet változtatni.
És a Samsung lopta el az ötletet a BlinkFeedtől a Magazine UX-hoz.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Csempedroid
Nekem nem tetszik így első ránézésre, de ha csak emiatt nem veszi meg valaki akinek egyébként tetszik a készülék .
Ez könnyen orvosolható. A Htc féle árazás szerintem nagyobb visszatartó erő.A kamera minőségére kíváncsi leszek.
The Nuke:
"Többieknek meg nem csempe. Hanem négyzet meg téglalap."Ahogy ez is
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz callmeakos #34 üzenetére
Szerintem biztos lesznek majd más színű témák,
és akkor nem lesz ződ, hanem kék, sárga, piros, narancs, bla bla bla.
Egész jól is elsülhet.Többieknek meg nem csempe. Hanem négyzet meg téglalap.
Nem másoltak ők semmit, max. saját magukat, ez a képen a Blinkfeed.
Csak csiszoltak rajta, nekem tetszetős.A kijelző gomboknak nagyon nem örülök én sem, hardveres gombokat szeretem.
De hát ha ezt kívánja a piac, kapják be, meghajlok a tömeg előtt.
Amúgy még egész tűrhetően néz ki...Itt öregszem meg...
-
callmeakos
veterán
Szerintem a Sense 5 a jelenlegi legszebb UI ami elérhető Androidra, de ezzel a fosződdel totál elrontották
All→M8
-
Márkosz
tag
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz moleculez #30 üzenetére
igazából pont ez az egyik oka, hogy kevés tiszta androidos gép van a piacon
hogy a saját launcherrel egyrészt magukhoz szoktathatják a vásárlókat a cégek
másrészt, hogy nem a google, hanem ők tartják kézben hogy milyen alkalmazások kerülnek alapból a telefonra
ez egy óriási bevétel forrás ezeknek a cégeknek
a szoftvergyártók nagy pénzeket fizetnek pl. a Samsungnak azért hogy alapból rajta legyen 50 millió samsung galaxy S akárhányason a szoftverük, és akkor az átlag user kipróbálgatja, azt fogja használni alapból és nem keres egy esetleg sokkal jobb konkurens cuccot a marketről...szóval ez kőkemény business pl. a Samunak, és mi vagyunk az eladandó termék
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Dr.Anonymus #25 üzenetére
Persze, működési sebességet tekintve sok tényezős a dolog, ami jobban zavar, hogy rá vannak erőltetve olyan appok/szolgáltatások/funkciók a userre amiket igény esetén nem tud eltávolítani(hivatalosan). Ez még a HTC-nél nem is annyira durva, inkább a Samunál (de ott brutál). Viszont szerintem legalább ezt a vásárlora bízhatnák, hogy eldöntse mi kell neki...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Gyula88
tag
Nagyon csempe...
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Lecs@
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz moleculez #23 üzenetére
szerintem ez nagyon verzió függő
a htc desire-n az egyik ősrégi sense futott és azzal sok gondom nem volt
stabil volt, nem lassult be
a Sensation eléggé katasztrófális memória zabáló sense felülete pont ellenpélda volt.
A OneS/OneX-é visszatért a desire szintjére gyorsaságban, stabilitásban.
A ONE Sense-e eléggé lecsupaszított, így szintet is lépett gyorsaságban, soha nem akad meg, nagyon gyors minden helyzetben. -
-
félisten
-
válasz Dr.Anonymus #16 üzenetére
Látom nem csak nekem bántotta a szemem ez a rész...
Amúgy meg vicc ami mostanában itt megy. Ha a HTC kerül szóba jön a miért nem QHD meg S805 és ez így "elavult", de ha más gyártónál derül ki, hogy ugyanez a felállás akkor az úgy jól van, meg a Userek érdeke stb...
Na de, hogy a cikkhez is hozzászóljak: szerintem nem rossz ez így bár szerintem lehetnének nagyobbak a virtuális gombok. A Blinkfeed-et meg úgy is kikapcsolnám.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dr.Anonymus
addikt
"a kezelőfelület komolyabb ráncfelvarráson esett át. A Windows Phone platform csempés felületére és a Samsung szintén megszellőztetett Magazine UX megoldására egyaránt emlékeztető Sense kezelőfelület Barcelonában kerül hivatalosan is leleplezésre."
- komolyabb ráncfelvarráson?
mármint hogy most mi?
ugyanígy néz ki a jelenlegi sense is csak nem változtatható a háttér színe a blink feednek, és nem a kijelzőn vannak a kezelő gombokmásrészt most azt az érzést kelti a cikk mintha a Samsung Magazine UX-t másolta volna a HTC, pedig pont fordítva történt...
-
kbyte1024
veterán
Majd az árára leszek kíváncsi 😊
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
GALARDO
addikt
Hát ezek "képernyőgombok" borzalmasak.
6: A droidos felületek közül, a legjobb. (SZVSZ!)
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ferob
őstag
Sokáig én is idegenkedtem a szoftveres gomboktól, de egy ideje már eljátszottam a gondolattal, hogy a HTC igazán elindulhatna ezen az úton, mert jó megoldás, már csak a telefon kinézetének szempontjából is.
Arról nem is beszélve, hogy így legalább a kapacitív gombok helyére kihasználható kijelző terület kerülhet, valamint így biztos nem fordul elő a kapacitív gombok világításának kiszűrődése a kijelző illesztésénél.De azért remélem, hogy ha már meglépik a szoftveres gombokat, akkor a különböző alkalmazások futtatásakor nem marad ott a sáv és állítható lesz valamilyen módon.
-
Bdanyy
addikt
Mi a baj vele? sztem az appvalto teljesen felesleges.
Hát, gyári androidot semmi pénzéért nem hasznalnék Persze az jó ha mindenki olyanra allithatna ami neki tetszik.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
moleculez
veterán
Mikor erunk már el oda, hogy megveszi az ember a telojat, es maga donti el, felrakja-e a gyártó launcheret, vagy nem??? Szépek a HTC-k, de a Sense megöli az egészet, GPE verzió terjedhetne jobban....
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Forest48
aktív tag
Már nem azért, de a BlinkFeed-re még véletlenül sem hasonlít igaz?
Annyira látszik, hogy ki melyik márkát szereti...
Én sem vagyok egy rajongó, de alapjában jó telefonokat csinálnak, úgyhogy inkább szurkolok, hogy sikerüljön a lehetetlen.(értelmes ár és valami normális support)[ Szerkesztve ]
-
Mintha már láttam volna hasonlot más platformon,de ugyan ezt kinézi
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nbg
senior tag
hudeződ...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
MODERÁTOR
az egyedisége gyönyörködtet
de ezek a szoftveres gombok
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest