Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Elég nagy koppintás ez.
-
furio
aktív tag
Ez egy nagyon gyenge kamu kép...
-
tjb007
nagyúr
Mondtam én, hogy kamu ez a kép: [link]
A Phone Arena szerkesztőiben meg nem volt annyi tisztesség, hogy elismerjék rászedték őket, helyette inkább törölték az egész cikket. Gratulálok innen is nekik. -
ezek házhoz mennek a pofonért...
-
Centre
tag
WebOS után nem Firefox OSes mobilt kiadni?
-
tom956ster
aktív tag
Értem én, hogy sosem költöttem egyetlen telefonra sem 150000-et, így androidosra sem, de nézd légyszi a logouton az evolúció szösszenetemet. Amit elfogyasztottam ezidáig, az az átlag embernek egy életre elég, és voltak közöttük komolyabb darabok is. Egyszerűen mindig meghülyül, ennyi. A feleségem már a haját tép, pedig nincs rossz vas a kezei között.
Most egy ezidáig ismeretlen terepen mozgok, eddig megfelel, de majd meglátjuk pár hónap távlatból....
-
Peterson_
addikt
Jézus ereje, az a kép...
-
-
Mateosz
aktív tag
Sztem Nexus 4-re hasonlít, nem?
-
Brock Samson
csendes tag
Needs Moar Lens Flare!
-
blackydan
senior tag
Hát a képek alapján nem erőltették meg magukat
-
BenHans
addikt
Van egy olyan érzésem hogy ezzel nem fognak bankot robbantani.
(bár rájuk férne a pénz ha az alma a telefon minden részletéért perre megy
)
-
edward2
addikt
Ez milyen szöveg, hogy android piac már betelt. Ez baromság. Minden piacra be lehet törni csak végre azt kéne adni amit az emberek akarnak. Olcsón.
-
ripla
addikt
hű de ronda ! ez a vékony keret és az a vastag alsó és felső rész közötti kontraszt, az én szememben valami elképesztő módon elcsúfítja ezt a telefont. attól függetlenül hogy kinézetre semmi extra.
-
nemlehet
őstag
Nem szoktam egyetérteni az ilyesmivel de ez tényleg nagyon iPhone kinézetű. Csak akkor van esélye, ha olcsóbb lesz mint a többi. "A" brand már nem nagyon tud belépni a piacra. A HP meg nem biztos, hogy szeretne B brand lenni. Bár ki tudja. Ha ők is ontják majd a túlárazott de hardveresen szar telefonokat elég hamar el fognak vérezni.
-
Integra
titán
válasz
tom956ster #6 üzenetére
jaja, szar androidos telefonod volt.
-
GGMPC
őstag
válasz
tom956ster #6 üzenetére
Nem veletlen.
Az android beleb@ssz@ az emberbe az ideget! -
Armagedown
őstag
Remélem tanulnak a Nokia hibájából és Androidos telefonokat gyártanak majd !
-
Cyberpunk
félisten
Ebből per lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
dreamdancer #10 üzenetére
A tabletjük (HP Touchpad) egyáltalán nem volt rossz, sőt, úgy általában a WebOS vonal jobb sorsra lett volna érdemes.
-
danikollar
őstag
Semmi egyedi nincs benne.
-
batai15
félisten
kellő vonz erő nélkül a hp Egy huszad rangú gyártó lenne. a bukás elkönyvelt.
-
Mr.Wiking
tag
Én örülnék ha lennének HP telefonok. Ha olyan minőségiek lesznek mint a Sony vagy a HTC, akkor biztos beruházok egyre.
-
tjb007
nagyúr
Már megint ész nélkül lehozták/átvették valamelyik fotosopper alkotását.
Így fog egyszer Blikké alakulni az online sajtó. -
meszike91
senior tag
Nem hiszem hogy bármi esélye lenne komolyabb eladásokat produkálni.
-
Átcimkézett Jiayu?
-
Spancho
senior tag
A telefon elülső részének az alján minek az a fény ?
Valami áll megvilágító ? -
atike
nagyúr
Nem adják fel...? Pedig nem nagyon jött nekik össze ez a telefonosdi...
-
oceanrush
senior tag
válasz
tom956ster #6 üzenetére
-
tom956ster
aktív tag
Tetszik, bár a hátlap kamera körüli elrendezése egy az egyben almás.
Tetszik, jöhetne is, de egy ideje android nélkül élek, és azóta nyugisabb vagyok. Lehet összefüggés? -
QwErTy42
addikt
Nagyot kell durrantaniuk, ha a korábbi kudarcaik után a két nagy (Samsung, Apple) és a többi neves( HTC, Sony, Nokia) vagy akár csak a kínaiak( ZTE, Huawei) mellett labdába akarnak rúgni.
Vissza kell szerezniük az emberek bizalmát. Innen lenne szép eredményt felmutatni.A keret elég vékonykának tűnik. Tetszene.
-
NGA
addikt
Jé, egy androidos iphone :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kiszivárgott kép alapján úgy tűnik, hogy a HP várhatóan harmadszor is visszatér az okostelefonok piacára.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest