Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nagyon vártam az S10 családot, mert számomra is a Note10 a kiszemelt. Előbbiek meg ugye előremutatók dizájnban. Kb. lehet tudni, hogy nagyjából milyen lesz a Note.
Nekem ez a lyukasztás nem igazán jön be. De majd meglátjuk... Középre, vízszintesen elhelyezett kamerák tetszenek (tetszenének). Kíváncsi vagyok a pen milyen fejlesztést kap.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
A note-nál már illene elhagyni ezt a lyukat.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
SX Wave
aktív tag
Csak kameralyuk ne legyen, minden egyéb megoldás jöhet.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #2 üzenetére
Még 2 évig tuti megmarad.
Más: a cikkek direkt vannak ilyen csúszkás "szöveg ablakban"? Nagyon idegesítő, hogy nem csúsztatható egyből. Egy tech oldaltól nagyon gáz, hogy telefonon ilyen sz*r.
[ Szerkesztve ]
-
noro79
tag
Rettenet hová lettek a formatervezők?
-
Segal
veterán
Tegnap én is csak rákukkantottam a Samsungnál az S10-re és annak ellenére hogy S8+om van egy pillanatig sem éreztem a birtoklási vágy érzést, pedig eddig azért nagyjából 1,5 vagy nagyon max 2 évente váltottam telefont. Letelt a 2 év és ennek ellenére semmi vágy a cserére és ha marad a 2 golyónyom a note kijelzőjén is (márpedig biztos hogy marad ) akkor esélytelennek látom azt is.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
joey04
titán
Mi lett a jó kis Note szériából mára...
-
.Szaki.
addikt
Aki megalkotta ezt a képet maga lehet Sherlock Holmes..
-
<Lacy85>
addikt
Én is így vagyok vele.
Páromnak vettem Note 9-et az S7 Edge helyére karácsonykor.
Átfutottam én is, nyomkodtam kicsit, de végül egy vállrándítással elrendeztem, hogy "nem rossz".
Semmi extra az S8+-omhoz képest.
Az S10 széria detto. Frankó, meg gyors, meg (lyukat leszámítva) szép, de ezek sem nagyon mozgatnak meg. Szóval egy darabig még marad az S8+.
Először azt hittem, hogy csak meguntam a samukat, de a Mate 20 Pro sem hozott lázba. Noccsos S9+, aztán kb. ennyi. -
nagyúr
Hátulról: jó!
Elölről: nem jó.
Ennyi...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #10 üzenetére
Hát mi lesz a menő? Kijelző alatti kamerát még nem fogják ellőni. Egy design kb 2 év a Samsungnál.
-
t72killer
titán
Árcédulára kíváncsi leszek, és arra, hogy mikor veszik célba a 2000EUR-s számot a telóárak.
A régebben megszokott 6-800EUR meg a chinaphone-ok világa lesz
Az igencsak korosodó s7e-mhez képest nemigazán tudom, mit adna az életemhez egy ilyen 1000++EUR-s "csoda". 2-3napnyi SOT-ot - amit értékelnék!, giroszkópos navigációt ez se tud, lázmérő/motorellenőrző/éjjellátó hőkamerája sincs, semmi extra. A pen-hez meg egy telefon túl kicsi, arra találták fel a Tab S sorozatot.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ZSAPI
csendes tag
Sajnos minden évben megállapítom mostanában, hogy a note mára már nem más mint az S széria egy stylussal kiegészítve. Régi szép időkben kb note 4 / note 5-el bezárólag még volt lényegi különbség a zászlóshajó-S és a techdemo-Note között.
Jelenleg még note 4 et használok. Idén talán lecserélem egy note 9-re.
Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy bármi nagy durranás várható note 10-ben ami nincs benne s10 plus-ban. Ára meg kb másfélszerese lesz.
ja+aha=jaha
-
t72killer
titán
A használt árait nézegettem, hogy esetleg 100EUR körül le tudnék-e csapni egy példányra másodtelónak - ugyebár régebben ennyiért bőven lehetett már 2-3 generációval korábbi telókat kapni - egy frászt, annyiért a törötteket adják, sőt, sokszor még ripityára zúzott kijelzővel is többet kérnek érte.
-
t72killer
titán
Egyrészt ott vannak az új modellek exponenciálisan elszálló árai (az s7e-t anno a megjelenés után pár hónappal 600EUR kp-ért vettem simán számtechboltban), másrészt ugye ott a toporgás a fejlődésben.
Azon is el lehet gondolkodni, hogy ez egy telefon, és tényleg akar-e az ember egy zsebben hordott kommunikációs eszköztől világmegváltást/akar-e ezért egy berlini Lidl-kasszás nettó bérét kiadni, hogy aztán a macska leverje a kanapé széléről és pókhálósra törve vagánykodhasson vele az ember?
-
Prien
addikt
Ez a kamera lyuk a kijelzőben egy vicc...egy felesleges "divat" hóbort. Remélem, 1-2 év és kitalálnak valami emészthetőbb "újítást".
Egyrészt asszimetrikussá teszi a kijelzőt , másrészt 400 ezerért lehet majd kerülgetni a ceruzával.
Note 9 jó vétel lesz, amíg a frissítésekkel elavulttá nem teszik...(picit gyorsabb merülés, picit lassabb alkalmazásbetöltés, picit rosszabb fotók majd...stb.)
A kevés is több a semminél.
-
t72killer
titán
"amíg a frissítésekkel elavulttá nem teszik..."
ROM-olni kell majd - és persze szurkolni, hogy ne legyen komoly biztonsági rés a használt régi ROM-on.
A jelenséget amúgy az s2-mön 100%-ban meg tudom erősíteni, amikor 2.x helyett felraktam a legutóbbi ROM-ot 2évvel ezelőtt, totál lehalt a rendszer. GPS percekig kereste a jelet, chrome már a 3. tabot is újratöltögette, és a korábban pörgős teló fájdalmas lassúsággal nyitott meg bármit, kb mintha bányász-trójai futna rajta. Nem sajnálom, felette tleg eljárt az idő, de az s7e-t sztem 3év múlva is sajnálni fogom, és inkább faragok rá LineageOS-t, cserélek akksit, mintsem kidobjam.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
<Lacy85>
addikt
Ez a szoftveres avultatás nem tudom manapság mennyire állja meg a helyét. Ott az említett S7 Edge. Most 3 éves, biztonsági frissítésen kívül mást már nem kap, de én nem érzem rajta, hogy Oreo-val lassabb, rosszabb lenne, mint MM alatt volt. Sőt, az új rendszerrel inkább még gyorsult is.
-
t72killer
titán
Egyelőre még tényleg jó, mivel tízmilliós tételben eladott termékről van szó, és korábban bíróságra vitt botrányok voltak a témában, úgy tűnik eddig hálistennek nem merték meglépni a butítást. Legalább lesz jó oreo-ra alapozó Lineage, és csak akkor kell telót cserélnem, ha tényleg szükségem is lesz az újításra
-
mrThomi
addikt
Jöjjön már ki hogy lenyomja a note 9 árát 500 euróra !
-
beteg
őstag
Ne!!! Kameraszigetet neeee!
Csak futni kell!
-
törölt tag
Igen. Már egy ideje ez a lényeg, hogy a Note egy kis upgrade. Ahogy az is igaz, hogy pont a pen miatt lesz más. Így akinek ez nem lényeges nem is értem miért veszi.
Igaz, hogy időnként bepróbálkozom "más fajta" Samsung -gal is, de nálam például a Note széria az, ami alkalmas tartós használatra. Sajnos hiányosságokkal, mert a akkumulátor méretében igazán fejlődhetne, akár a "kis"tesóihoz képest is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt a hülyeséget mikor fogják abbahagyni az emberek? Van aki S-t vesz, van aki Noteot, kevesen cserélgetik fél évente a telefonjukat. Általában azok a nagyon okosak akik egyiket se. Az S szériánál mindig kiforrottabb az aktuális Note. Ráadásul nem tudom, hogy mit kéne tudnia. Ja, ezt Ti se.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #24536576 #32 üzenetére
Sajnos nálam extrémebb az okostelefon használat. Note9 a Note8 -hoz képest sokat lépett előre. Ami egyébként a legtöbb ember igényeit ki is tudja elégíteni.
Nekem a telefon aktív munkaeszköz. Telefon, laptop, tablet, számítógép, jegyzet, sok szinkronnal, fel- és letöltéssel. 6 órás képernyőidő az egy gyengébb nap. Meg ugye a képernyőidő önmagában nem sokat jelent, mert felhasználói szokás függő. Van aki kihoz 8 órát, van aki 5-6 -ot.
Szerk.:
Van olyan - egyébként középső kategóriás - telefonom ami lazán hozza akkumulátorban, fogyasztásban azt, amire szükségem van. Viszont akkor sem Note.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Én intenzív használatra (olvasás-emailírás-doksiszerkesztés) vettem egy Tab A-t. Ultragagyi csiga hardver még egy középtelóhoz képest is (2gb ram...) de a 10"-os képernyő és a napfényben is 12 óra SOT megfizethetetlen
Viszont a telefon elfér a kabátzsebben, a tablet nem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Volt ilyen, illetve hasonló megoldás. Sajnos a mérete miatt bekorlátoz. Általában autóval járok és sokat mászkálok. Így az egyszerűbb megoldás még mindig a szinte folyamatos töltögetés.
Note8 ebből a szempontból katasztrófa. Ott tényleg szinte állandóan a töltőn lóg a telefon 2 adott hely között. Meg szabadban erősebb fényerő, sok fotózás sem segít. Note9 ezen a téren valóban fejlődés. Tehát a jó, pontos kamera fontos, ahogy a jó kijelző is.
Remélem a 10 -es vonal még jobb lesz. Esetleg 4500 -ig elmegy az akkumulátor.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Remus389
veterán
válasz t72killer #37 üzenetére
Na ezért próbálkoznak most a Fold-dal és hasonló dolgokkat, zsebrevágható tablet.
#20: Note 9 jó vétel lesz, amíg a frissítésekkel elavulttá nem teszik...(picit gyorsabb merülés, picit lassabb alkalmazásbetöltés, picit rosszabb fotók majd...stb.)
Én ebben nem hiszek, az én tapasztalatom a régi i9000-ressel, hogy a 2.2-höz képest, ami egy bugos laggolós vacak volt, amit az akkori almaboy-ok (Handrás és haverja, egyébként a haverja osztálytársam volt, valamikor), gúnyosan kiröhögtek hogy ez az "iPhone killer" (hozzáteszem jogosan), szóval fokozatosan javult, és a utolsó gyári szoftverekkel lett tisztességes telefon (amit persze én tovább optimalizáltam, és még jobb lett)
Az S6-ösömnál is szerintem jobb a 7-es mint az 5-ös.
A gyorsabb merülés pedig inkább csak az, hogy idővel persze gyengül az akksi, ezért hiszik azt hogy "picit gyorsabban merül" de ez "természetes".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #43 üzenetére
Ez érdekes. Ugyanaz a proci, kb. azonos felbontás.
Nincs visszavéve az Note 8-on a felbontás?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
total90
veterán
válasz Viktor0610 #44 üzenetére
Pedig ez így van. Én anno az S8Plus megjelenésekor azonnal megvettem és utána amikor a Note 8 megjelent váltottam. A Note 8 erezhetően gyorsabb... talán az extra RAM miatt, talán más miatt, de az S8+-om egy haveromnak adtam el és ő kevesebb appal használja, nem is annyira intenzíven és ha most összehasonlítom, akkor a Noteom gyorsabb.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Kasya
nagyúr
Bár a note8 kiválóan kiszolgál, van pár funkció, ami nagyon jó lenne. Várom a Note10-et, lehet váltok.
-
<Lacy85>
addikt
válasz Jeanne d'Arc #43 üzenetére
Nem tudom. Még a Note 9-nél sem érzek olyan durva durva sebesség különbséget S8+-hoz képest.
Talán mióta megkapta a Pie-t a Note. Na attól nagyon megtáltosodott. Viszont az új rendszerrel meg az S8 is pörög rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Picur882
csendes tag
Élőben nem olyan zavaró a "kamerasziget". Nagyon várom már, tuti lecserélem rá a note 8at. Nagyon szeretem, viszont már csak az akksi miatt is szeretnék váltani.
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen