- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
A samsung mégsem így néz ki. Pedig annak is a nagy része kijelző.
Mondjuk szerintem az nem is túl szép teló. A vékony színes keretbe illesztett fekete ívelt üveg eddig nem nagyon köszönt vissza, de a 8x alapján nekem is a lumia volt az első, ami beugrott. A samsung és az apple között szerintem több eltérés volt, mégis mindenki ugyanolyannak látta őket.
-
Én szerintem a hasonlóság kimerül abban, hogy színes mindkettő, és bazi nagy a kijelzője.
Kár azt mondani, hogy koppintották itt többeknek, mert tényleg nicns sok lehetőség a gyártóknál lassan
szerk: Az meg elég fura, hogy a W8 esetében a Microsoft a HTC-t választotta partnernek úgymond... Nokia valamit rosszul csinál
@batai15: Legyen szögletes? nagyon szépen nézett volna ki tényleg, azért lehetőség szerint ne cs-sszék már el a dolog ilyen formai dolgok kihagyásával, szvsz kerekített sarokhoz nem passzolna szögletes él.
-
jjeahh
nagyúr
mégis sokaknak ez ugrik be elsőre...olyan mint a lumia...nem azt mondom 100%-ban klón...csak, hogy nem egyedi, nem teljesen eredeti...
nokia tényleg nem koppint, kivéve talán a symbiant...a legördülő értesítési sáv ide oda, szerintem nagyon divatba jött a sense óta a flip clock widget, a contacts ikon motoblur-ból ismerős, a böngésző gingerbread-ből, a maps ios-ból -
kriszpontaz
veterán
A Lumiás időkben tettek fel mindent a WP7re, és mertek bevillanni ilyen színekkel. Azelőtt nem volt még fehér telefon se nagyon, szinte mindegyik fekete volt (max rózsaszín, de elvétve, azok is az S40 szériából inkább).
A fehér Lumiát ki is felejtettem az előbb.Jelen pillanatban a színek, anyag és a formai hasonlóság miatt ugrik be egyből a Nokia sokaknak. Mivel az volt előbb bemutatva a WP8 telók közül.
-
jjeahh
nagyúr
itt nem csak a színekröl van szó...eleddig az volt a bajom a htc-vel, hogy márkán belöl a modellek egymásnak a másolatai voltak, most ez viszont attól "egyedi", hogy lumia koppintás...a legérthetetlenebb az, hogy most, a perháborúk közepén egyre nagyobb divat egymást lenyúlni...mondjatok egy márkát amelyiknek nincs legalább egy koppintott terméke...
-
kriszpontaz
veterán
Abban azért van igazság hogy nem igazán látnánk ilyen színű telefonokat ha a Nokia nem mer anno kijönni velük. Mivel az emberek vették, bepróbálkoznak más gyártók is (és nem konkrétan a HTC-re gondolok, lehet később más is hogy ilyen vad színekkel megpróbálkozik). Valakinek meg kellett lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest