- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
pedig mindkét gyártó élt már át szebb időket...
egyszerűen nem maradhat életfogytiglan egy márka a csúcs...szerintem most a samsung a legmenőbb...bevallom a nokiák nagyon jók voltak, az androidos idők előtt, de ma már nem azt mondom, hogy nem néznek ki jól, vagy nincs elég mag bennük, egyszerűen nagyon sokan panaszkodnak újabban rájuk...+ én öt évet nyomtam le a komáromi nokiában, foxconnban, szemtanúja voltam ahogyan átalakul a gyártás színvonala is...
a htc-ről annyit, hogy 2 éve csak a desireről nyúznak le újabb bőrt...van akinek tetszik, van akinek nem, de hol van már a hero-s időkbeli rengeteg ötlet, innováció? nekem csak egy wildfire s-em volt, az viszont nagyon gyatra cucc, hamar el is adtam...én értem, hogy a kijelző nagyon gyenge volt, mondjuk láttam már jobban kategórián belül, sokkal olcsóbban is, de a hátlap illesztése annál jobban idegesített pl...egyenetlen, és hangosan nyikorog, vonyít... -
jjeahh
nagyúr
igazad van... más?
a sonyt nem vettem figyelembeha telefonokat nézzük nem tetszenek, ha laptopokat, van ami jobb ár/érték arányú mint egy vaio, nameg abban az árkategóriában már meg lehet fontolni egy macbook-ot is, tv-k terén samsung a nyerő, esetleg drágább márkák...szal, bocs nekem általában kiesik a sony, nem vettem fontolóra, de igazad van...asszem
-
jjeahh
nagyúr
ok, ma gonosz vagyok.
..Így születtek a HTC WP8 mobiljai:
-
jjeahh
nagyúr
mégis sokaknak ez ugrik be elsőre...olyan mint a lumia...nem azt mondom 100%-ban klón...csak, hogy nem egyedi, nem teljesen eredeti...
nokia tényleg nem koppint, kivéve talán a symbiant...a legördülő értesítési sáv ide oda, szerintem nagyon divatba jött a sense óta a flip clock widget, a contacts ikon motoblur-ból ismerős, a böngésző gingerbread-ből, a maps ios-ból -
jjeahh
nagyúr
itt nem csak a színekröl van szó...eleddig az volt a bajom a htc-vel, hogy márkán belöl a modellek egymásnak a másolatai voltak, most ez viszont attól "egyedi", hogy lumia koppintás...a legérthetetlenebb az, hogy most, a perháborúk közepén egyre nagyobb divat egymást lenyúlni...mondjatok egy márkát amelyiknek nincs legalább egy koppintott terméke...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest