- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amíg az ujjával tapizik, normális gombokra van (lenne) igénye." - bizony!
Rengetegszer használom - telefonbeszélgetés közben, - vakon a hangerőgombokat. Sőt, most jut eszembe, hogy sokszor már nadrágon keresztül is benyomom a hangerőgombot - ha csörög -, hogy "bekussoljon"."... piacon próbál valamit eladni és próbálkozik."
Előrebocsátom, hogy nem vagyok üzletember se marketinges, de én support irányba (magasabb színvonalú, és tovább tartó) indulnék el, valamint a rendszeremet olyan apró, de hasznos fícsörökkel szórnám tele, ami másoknál nincs. Az ilyen dolgok legtöbbje filléres, mert csak gondolni kéne rá. Most csak (megint) az autóiparból hoznék egy-két példát. Skoda: esernyőtartó az ajtóba, jégkaparó a tanksapkába, olyan pohártartó, amiben nem kell fognod az üveget, mert olyan az alsó gumírozása, hogy a szabványos pet-palack nem tud benne elfordulni, ezért egy kézzel nyitható. -
<Adamsky>
nagyúr
Értem én, hogy koncepció, de ennek így szvsz. szinte semmi értelme. Egyedül a teljes képernyős ujjlenyomat olvasó életképes. A többinek kb. annyi értelme, mint az itt már emlegetett tapis vagy éppen gesztus / "hadonászós" vezérlés egyes autókban.
Az a baj, hogy az iparág nemlétező problémákra keres megoldást, mely megoldáskeresés közben - nem egyszer - megoldandó problémát generál
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Retro játékok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- BMW topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest