- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
Igen, amikor egyszer voltam egy Samsung boltban, ugyanezt mondták. Ezzel persze én is tisztában voltam, ezért gondoltam arra, amit irtam. Hogy kár hogy nem lehet olyat, hogy mondjuk legyártanak 100.000 darabot Európának és megnéznik hogy fog. Ha pár nap alatt előrendelik az összeset, akkor meg ráállnak a tömeggyártásra. Ha meg alig fogy, akkor elpasszolnak annyit, amennyit. De erre az ötletre nyilván az lesz a válasz, hogy kevés darabot nem éri meg legyártatni.
Na mindegy , reménykedem tovább hogy egyszer hozzánk is eljut egy ilyen szépségű kagylótelefon. -
Max Spee
csendes tag
A legkisebb kétely sem él bennem, hogy ez nem nyereséges, de tetszik.
Ha nem lenne flip, hanem csak a pozitívumai, és a méretei, akkor akár reális versenytársat is nyújthatott volna az iPhone SE-nek...
Vagy az Apple-nek monopóliuma van ebben? Mivel a kompakt preferenciájú felhasználók zöme elköteleződött az iOS mellett.Érdekes, de szerintem ez így ebben a formában már zsákutca.
-
slimshady
senior tag
válasz
Totheground #18 üzenetére
Szeretem nem sokáig lenne nagy öröm egy ilyet birtokolni a vastagságát elnézve... Már ha zsebben hordja az ember. Szép szép de otthonra nem kéne.
-
Májkülnájt
tag
2300mah XDDD
Kár érte pedig szép kis darab -
cinemazealot
addikt
Úgy, hogy szerintem csak a ház kerete alumínium, maga a hátlap meg üveg (mint az idei A vagy S modelleknél). Ez mintha a fényképen is látszana.
(#4) Eugene Roe
E szerint az összes alu rotoros aszinkron motor és analóg (alu tárcsás) villanyóra az ördög műve lenne?Az indukciós főzőlapok azért hajlandóak csak ferromágneses anyagú edényekkel működni, mert a nagy permeabilitású acél edénnyel nagyobb hatásfok érhető el. Működne az alumíniummal is, csak a korszerűbb tűzhelyek ezt valószínűleg mágnesesen ellenőrzik, így a veszteséges működés elkerülése érdekében inkább letiltanak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Totheground #20 üzenetére
Japán az Japán.
-
blagolf
senior tag
Az a 2300mA-es akku elég vicces, sőt kicsit több is annál.
Legalább külsőre szép, tetszik.
-
Totheground
addikt
Bizony bizony.
Akkor meg a nyelv sem ment, vakon tapogatozva talaltam meg az oldalukon az uj keszulekeket, utana majdnem naponta jartam vissza gyonyorkodni.Raadasul olyan dolgokat tudtak, amik akkor az itteni Ericcson T20 idokben hihetetlenek voltak. TV adas, fizetes, lopasvedelem etc.
[link] -
Zeki
nagyúr
válasz
Totheground #18 üzenetére
Ott a pont! A Docomo-s telok voltak ilyenek.
-
Totheground
addikt
Ez majdnem ugy nez ki, mint nehany 15 evvel ezelotti Japan csucsmodell.
Es mennyire vagytam anno egy olyanra... -
iNfAntRy
senior tag
Az összes kagylótelefon közül a legszebb! Uh ez valami hihetetlenül el lett találva. De csak szokásos Asia only
Nem értem miért nem csinálja azt a Samsung, hogy mondjuk legyárt X darabot a többi kontinens számára, megnézi van-e rá igény, és ha igen, akkor folytatja a gyártást. Biztos vagyok benne, hogy lenne igény rá..még mindig sokan vannak (köztük én is) akik inkább fizikai billentyüzeten gépelnének.
-
domerator
veterán
Nem gyanús hogy a Bixby ebből is kimaradt? Ha annyira penge lenne ez a Bixby akkor szinte minden új telóba belesütné a Samu... az az érzésem hogy túl nagy falat lesz ez nekik... lassan el lesz süllyesztve (ne legyen igazam)
-
punky10
addikt
válasz
whatwhatwhat #8 üzenetére
Rosszul gondolod, nem tény.A hatásfokát csökkenti, de használható marad.
-
bepken
veterán
két ekkora kijelző mellé egy 2300 mAh-s akku nem túl karcsú? vagy az AMOLED - Snapdragon kombó ennyire jól bírná?
-
válasz
Carbonado11 #11 üzenetére
Na igen, de azon kívül nincs alternatíva, és azt is már kivezetik ha jól hallottam...
-
Én egy ekkora telefont szeretnék, a numpad része nélkül
(4", normális hardware és minőség)
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
whatwhatwhat #8 üzenetére
Megnéztem újra, hátha félrefordított a rendszer, de mindenképpen aviation-grade aluminum alloy-t írnak anyaghasználatra.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Vezetéknélküli töltést nem tudnak alumínium hátlappal megvalósítani, ez úgy gondolom, hogy tény. Az, hogy ezt pontosan miért van és hogy itt ha megoldották akkor hogyan, azt meg nem tudom mondani.
-
Soybex
őstag
Szerintem marha jól néz ki
Ezeknek a telefonoknak mekkora az érdeklődési köre?
Még senkinek se láttam a kezében a régebbi tapis összecsukható samut -
batai15
félisten
Nem csúnya de simán le lehetne cserélni az alfa numerikus combokat egy qwerty vagy egy másodlagos kijelzőre amin meg jelenne a Bill.
-
gombii
tag
Az alumínium házba vajon hogy építettek vezeték nélküli töltést?
-
.Szaki.
addikt
Amellett, hogy eddig az összes droidos kagylótelefonja baromira tetszett a Samsungnak, azt még mindig nem tudom megérteni, hogy mi a francnak a dupla kijelző? Simán elég lenne egy hagyományos miniatűr kijelző a kihajtható rész hátlapjára, mint ahogy a régi hagyományos kagylókon volt.
-
Brutális!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha nem a legfrissebb csúcshardvert pakolták a flippes készülékbe, így is kiemelkedő specifikációval mutatkozott be az SM-G9298.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest