- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
A PG1442 amire én gondoltam hogy nem látom sok értelmét PG1232 az teljesen rendben van, bár csinálhatták volna Cherry kompatibilisre (nem mintha olyan sok ML kapcsolós billentyűzet lenne a piacon de na!!!! mindent az userekért)
PG1442, lehet csak a képen látom nagynak, de egy notebooknál, pont ott ahol a legtöbbet kell spórolni a hellyel és szinte kivétel nélkül minden mm ki van használva mert arra törekednek hogy egyre vékonyabb legyen az egész nem tuti hogy gazdaságos.
Aztán ki tudja lehet itt is az lesz mint a mobiltelefonoknál.
-
bzolika10
aktív tag
Feltalálták a régi ThinkPad billentyűzetet.
-
jerry311
nagyúr
Mesterségesen generált problémának érzem én ezt. Ismerősi körben inkább akarnak az emberek lapos és halk billentyűzetet, mint mechanikusat "mert-csak-az-lehet-jó".
-
-
forgonati
őstag
"A jobb billentyűzetekben használt mechanikus kapcsolóknak van egy kellemetlen tulajdonsága: sok helyet foglalnak"
Számomra pl az is kellemetlen hogy hangosak mint az állat, a haver 100 Euros billentyűzete úgy csattog hogy 10 perc után b@sznám ki, ingyen se kéne.
-
haxiboy
veterán
Érdekes megvalósítás, de nem tudom hova tenni. Milyen rést szeretnének ezzel betömni?
Notikhoz a mechák mindigis nagyok voltak, bár voltak próbálkozások. Minden másra ott a jóöreg Cherry MX és klónjai. -
-
Tök jók a mai notik a magasabb kategóriákban. Keveset fogyasztanak, könnyűek, szépen terjed az IPS kijelző, lassan végre a 4 mag is alap lesz, stb. Csak az fránya billentyűzet.
Úgyhogy örülök, hogy végre errefele is megy fejlesztés, remélem jó lesz és használni is fogják, mert normális input nélkül nálam kuka egy gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged