- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
Fejlodo techologiák ezek, már most is hasznos lehet, ha segit hamarabb eszrevenni valamilyen rendellenesseget, szimplan azert mert rendszeresen, kenyelmesen tudod monitorozni az értékeket. A legtöbb embernek hiába van otthon wiwe, vérnyomásmérő, lazmero, ha nem hasznalja rendszerese, csak akkor amikornepp eszébe jut, van ra ideje, vagy rosszul erzi magat
Pont a rendszeres monitorozas miatt hasznos,erre meg jó megoldas egy ilyen óra szerintem, barhil vagy, lehet csak epo unatkozol mersze egyet :d meg ha csak hellyel közel pontos, akkor is.Az még egy masik téma hogy vajon hova fog fejlodni ez a jövőben, vszleg lesz egy komplett egészségmonitorozo kutyu a kezünkon ami igazán hasznos lesz.
-
7Heads Drago
veterán
1. Ami állandóan rajta van a karodon és bármikor rányomhatsz? Nekem sűrűn van gond a vérnyomással és munkámból adódóan nincs nálam táska. Csak az óra (mi band 5)meg a teló. Otthon persze van egy felkaros mérő, de az kellhet a feleségemnek is.
2. Nem vagy képben úgy látom: a vérnyomás mérés és a véroxigént azért tudod mérni mert megkapta az engedélyt. Vagyis tudta mérni a tesztelő. Csak az EKG -t nem tudod használni. -
7Heads Drago
veterán
1. Valakinek az egészsége olyan hogy megkívánja a mérést. Ne te döntsd már ezt el.
2. A cikk szerint 3 Hgmm a pontosága. Ennek is pont ugyanannyi ami már felkaros mérő: [link] Szóval teljesen jó sztem.
3. Az óra ott van a karodon beállítod mikor mérjen és mér. Bármilyen más mérőt a táskádban kell hurcolászni, tölteni és felrakni. Ez lényegesen kényelmesebb. És 1 hétig nem kell tölteni az teljesen rendben van. Nekem csak az árával van bajom. De manapság minden drága.
4. Az hogy az EKG ffunkció nem aktív engem pl nem érint. A legtöbb embernek elég a vérnyomás/véroxigén mérés. A EKG az kevés embernél kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest