Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android dual SIM okostelefonok
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Nekem is van hasonló fülesem (ennél olcsóbb típus, de ilyen True Wireless) és ezeknek a típusoknak tényleg az üzemidő a gyenge pontjuk. Egész egyszerűen túl kicsi aksi fér bele a házukba. Amúgy viszont nagyon kényelmes a zsinór nélküli élet, így én vettem még egy párat és így már bármilyen hosszú útra el merek ezekkel indulni :-) Amúgy az a baj, hogy az akkumlátoridőket jellemzően közepes hangerőre adják meg, ahogy gyakorlatilag senki sem hallgatja (otthon a szobában ahol csend van senki sem dugdos ilyesmit a fülébe), teljes hangerőnél pedig máris lehet felezni, harmadolni a megadott értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest