- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Haverom leragasztja fekete szigszalaggal a kis csatlakozókat (nem is látszik a művelet után a leragasztás) és csak akkor tölt (a szigszalag eltávolításával) amikor már sipákol az eszköz a fülében, hogy éhes. Addig csak hordozza a kis dobozban a füleseket, hogy ne legyenek szerteszét a zsebében :-)
Persze vannak már indukciós töltésűek, ott már nem játszik ez a kifinomult technika :-) -
Bossyy
tag
Nekem is van hasonló fülesem (ennél olcsóbb típus, de ilyen True Wireless) és ezeknek a típusoknak tényleg az üzemidő a gyenge pontjuk. Egész egyszerűen túl kicsi aksi fér bele a házukba. Amúgy viszont nagyon kényelmes a zsinór nélküli élet, így én vettem még egy párat és így már bármilyen hosszú útra el merek ezekkel indulni :-) Amúgy az a baj, hogy az akkumlátoridőket jellemzően közepes hangerőre adják meg, ahogy gyakorlatilag senki sem hallgatja (otthon a szobában ahol csend van senki sem dugdos ilyesmit a fülébe), teljes hangerőnél pedig máris lehet felezni, harmadolni a megadott értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged