- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Jó a kérdés. Így nincs szvsz. A mai telefonok elég jó méretűek, elég optimálisak a kijelzőhöz képest. Pl egy Note10 állati kényelmes. Hordani lehet nehéz, ha az ember még mindig ragaszkodik a nadrágzsebhez, amit megszokott X évtizeden át (inkább a férfiakról van szó).
Már vettem válltáskát, csak néha bosszant, hogy rajtam van. Meg kell szoknom.
Én többet is védtem ezeket a hajtogatós megoldásokat, de már kezdem megszokni a mai telefonok méretét. Pl egy S8 iszonyat kényelmes a mai napig. Szóval kezdem elengedni az összehajtható telefonok létjogosultságát. -
Mercel
senior tag
Már megint ott tartunk, hogy mobilok képátlójával hasonlítanak össze tabletnyi képernyő területet.. agyam eldobom..
Egy szívószál körülbelül 9 colos - tudsz rajta bármilyen tartalmat megtekinteni ha lenne rakta kép?:D
A képernyő terület számít valójában, a képátló pedig egy másodlagos adat ami simán félretájékoztat ha nem viszonyítasz képernyő területre IS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Yettel topik
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest