- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tueschkevary #43 üzenetére
Azért ha itt visszafejti bárki a kommenteket, eléggé nagy mellénnyel, és nem túl toleránsan robbantottál ide be egy másik fórumozót erősen kritizáló, a fórumhoz semmit nem adó kommenttel. A többiek meg összezártak előtted. Én újonc fórumozóként erősen elgondolkodnék a helyedben, hogy kell e a PH család oldalain jelen lennem.
-
samujózsi
senior tag
válasz
Tueschkevary #44 üzenetére
Én csak megállapítottam, hogy azon túl, hogy nem voltál képes felfogni azt, amit Zé írt, még nagyképűen személyeskedsz is. A véleményem nem változott.
-
válasz
Tueschkevary #27 üzenetére
Te amúgy így beszélsz magyarul, vagy csak tanulgatod?
-
samujózsi
senior tag
válasz
"mintha retardált lennél!"
Épphogy nem.
Nem állítom 100% biztonsággal, hogy vérnyomásmérés kérdésében igaza van, de amennyiben igen, akkor teljesen jogos a felvetése, hogy ha a készülék egy egyszerűbb paraméter mérésével nem boldogul, akkor mit akar az EKG-val??Ha a "miről is beszélünk?" értelmezésével valóban gondod van, akkor kérdezz nyugodtan, személyeskedni felesleges.
Ui: valódi vérnyomásmérésre létezik invazív műszer, de azt tudtommal csak műtét közben szokás alkalmazni.
Uiui: lassú voltam
-
válasz
Itt most te vagy érősen képi zavarban. Arra értette a miről beszelünk kijelentést, hogy ha hitelesített vérnyomás mérőről írnak, akkor vajon a hitelesített pulzusmérő milyen lehet?? De az alapján, hogy ezt neked el kell magyaráznom, eléggé rád illő a használt jelződ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest