- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
A HD felbontású kijelzőhöz elég a Snapdragon 400 + Adreno 305 (lásd Moto G). Mit számít a gyorsabb processzor, ha az ember úgysem használja ki?
Amúgy az Xperia SP már másfél éves készülék, ez meg most jelenik meg, annak idején az SP sem volt olcsóság. Hardvert tekintve az SP kijelzője és kamerája is gyengébb ennél az LG-nél.
Ja és az SP Android 4.3 marad, míg erre az LG-re minden bizonnyal megjön majd Android L is. -
22balu
aktív tag
ennél még az xperia sp is jobb hardverileg...és fele annyiba kerül
-
válasz
Quasi_modo #56 üzenetére
Nem csak te pályázol rá!
-
válasz
Quasi_modo #46 üzenetére
Szerintem is... a euronicsos haverom azt mondja, hogy úgy viszik a z1 compactot, nem győzik rendelni... mi is vettünk egyet asszonynak, neki nagyon bejön, szerintem ár-érték arányba jó, ha nem csúcs készüléket szeretnél, vagy nem szereted a tepsit... nekem a tepsi jön be...
-
Kékes525
félisten
Azt nem értem, hogy a kisebb telefonokat miért nem lehet ugyanolyan hardverrel ellátni mint a nagyokat, csak a képernyő legyen kisebb. Nagyon soknak már az 5-5.5 nél nagyobb képernyők túlságosan is nagyok. Másrészt elvesztik azt ami a nevükben is benne van a mobilitást. Elég kényelmetlen hordozni és telefonként használni őket.
-
Ákkk
addikt
erahurka
Csak hasonlíts össze egy s5-öt g3-at és z1 c-t a 3 ból a z1c ami folyamatossan működik nem lagol alap gyári verzióban és elfér egy normál zsebbe. Volt szerencsém mindegyikhez. De lg ért nem adok többet 100 ezer feletti összeget mert még van hova fejlődniük minőségben. De ez csak egy vélemény és az enyém ;-) -
p2pp
őstag
Sztem a 720p simán elég. Akinek kevés a 4.3 vegyen Z3 Compactot! Nemsoká úgyis jön. Az tényleg jobban néz ki, de most a Z1 Compact fürgesége feledteti a nagy kávát!
Kinek mi a fontos?! Ami nagy hiba volt talán, az a virtuális gombsor. Az alsó káván bőven lett volna hely számára. ( Lásd S3) -
sajo13
senior tag
válasz
#42308056 #45 üzenetére
Szerintem sem lett a Z1 Compact akkora siker, mint itt néhányan gondolják. Nagy házban relatíve kis kijelző(4.3"). Hiába erős a hardver, a 4.3" manapság kevés már. A ló másik oldala, az 5.5"-os kijelző, ami sok, mert alig fér a zsebbe meg az ember kezébe. Az arany középút a 4.6-4.7", még az én kis kezemben is elférnek ezek.
A másik dolog, hogy Sony z1c hiába van jó hardverrel ellátva, sokan ki sem használják, viszont árban meg elég drágán indított. Én nem látom tehát ezt a nagy sikert(nem látom az emberek kezében sem) -
törölt tag
Szerintem a Z1 Compact nem lett átütő siker. Nem véletlen maradt ki a sorból a Z2 Compact. A Z3 Compact viszont szerintem jól fog menni, nagy kijelző, igaz, "csak" 720p de minden más téren zászlóshajó kategória.
Amúgy a Lumiák is nevetségesek. A belépő szint és a felső-közép is ugyanazt a Snapdragon 400-at kapja. -
p2pp
őstag
Miért van az, hogy a Sony Z1 Compact által elindított kategóriát senki sem követi?
-
Devas
őstag
válasz
goodboy007 #41 üzenetére
Hát úgy néz ki az LG is kezd HTC-sedni az árképzést illetően.
-
goodboy007
senior tag
Unalmas már ez a sok S400-as telefon, egyre drágábban. Ott van 100k-ért a G2 is, S800-zal, gondolom majd kivezetik, hogy az "újabb" és "jobb" fogyjon
.
-
Nem lenne ez rossz telo, de ez az s400 eleg karcsu
legalabb egy s600 raktak volna bele.
-
GeryFlash
veterán
Ez mi a sz*r akar lenni? S400, akkor ez g3 minin, ja nem mert batár nagy, cserébe kis ppi, 1gb ram vicc, és az akksi egy 5 colhoz... Ez minden aspektusában egy rossz telefon
-
B2man2
aktív tag
Szvsz ez a készülék is túl lett árazva, ugyanúgy mint az LG G2 mini amikor bekerült a kínálatba.
Az LG G3 S ár max 5-10 ezer forintal lehetne drágább mint a G2 mini. Annyival nem tud többet , sőt a kijelző méret és felbontás növekedés még hátrány is lehet teljesítmény szempontjából a G2 mini-hez képest, mivel a hardver nem igazán változott.Ha valakinek nem létkérsés a 4G akkor már inkább ezek közül érdemes szemezgetni:
Xiaomi Redmi 1S (Dual SIM)
Prestigio MultiPhone 5453 Duo (Dual SIM
Prestigio MultiPhone 5504 Duo (Dual SIM)
Prestigio MultiPhone 5505 Duo (Dual SIM)Szerintem ár/érték arányban mindegyik veri a témában szereplő telefont, kivéve, ha drasztikusan csökkentik az árát!
-
G3-mak közül inkább a sima G3-mat vásárolnám meg, vagy az LTE-A kivitelt, de nem hiszem hogy használható lenne nálunk.
-
fffeco
tag
Ne várjatok tőle multitaskot, minden alkamazás újra fog tölteni ami böngészéskor a legidegesítőbb. Legalább 1.5GB ram kellett volna bele.
-
ghiottone
nagyúr
A kamera 8 megapixel mindkettőben, az aksi tényleg erősebb az LG-ben, de a Moto G stock android - nem biztos, hogy az erősebb aksival tovább is bírja a G3 S. A hazai supportot nem ismerem az LG-nél, ha ezt a magyar nyelvű lokalizációra érted akkor igazad van, a Motorolának valóban nincs hivatalos képviselete és magyar nyelve a telefonjaikon, de aki megveszi, ért hozzá, kell neki a magyar nyelv akkor megoldja.
Hivatalos forrásoknál - amazon, expansy - megoldható a garanciális probléma, de lassabban. -
Exelsior
őstag
Ennyiért sok az ár. Akkor már az ember vesz egy G2-öt vagy kicsit vár és a g3-at veszi meg. Ez olyan 60-70ezer lenne a reális a tudásához mérten nézve.
-
lenox
veterán
Gorilla glass nincs? Mindig van valami hiba, pedig amugy bejonne.
-
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
Mindenképp, főleg a hardvert nézve (árban meg a Z1C is ezen a környéken mozog és meg lehet nézni, melyikben milyen vas van).
Hála az égnek, hogy az LG nem a "mini" nevet adta az 5"-os kistestvérnek.
-
johnny500
tag
Huawei g630? Hasonló spec. fele ár?
-
Halo
senior tag
-
callmeakos
veterán
Aha, és szerinted egy Snapdragon 400 alatt használható is lesz a FHD felbontás mellett a telefon?
Attól merthogy a G3 már QHD kijelzőt kapott, a kistestvérnek nem kell az egyel kisebb lépcsőt használni, ha már a hardver se ehhez igazodik. A HD felbontás bőségesen elég. A G2 Mini után ez így is fejlődés. Viszont e miatt én lehet nem is nagyon bánom hogy nem tudtam ezt megkaparintani a G2 Mini helyett. Olyan nagyon érdemi fejlődést nem igen látok. HW ugyanaz, kamera ugyanaz, a felbontás és kijelzőméret ugyan nőtt, de nem egyenesen arányosan a HWel. -
Ixion77
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy az új Moto G-nél ez nem jobb. Márpedig az majdnem feleennyibe kerül.
-
Márko88
aktív tag
Tegnap nyomkodtam egy G3-ast. Örülök,hogy nem azt vàlasztottam. A HTC más világ.
-
törölt tag
Snapdragon 400 nem lesz kevés ehhez? Mármint értem én hogy Lumia 830-ban is ez van de a WP azért jobban elvan egy gyengébb hardveren. 2 giga ram is elférhetett volna. Bár akkor már nem ennyi lenne.
-
dsr
senior tag
Nagyon tetszik a telefon , csak kár , hogy borsos az ára..
-
Thaaleum
aktív tag
Ezt a videót Legendd csinálta? Csak mert a "nyomkodóember" kicsit le van lassulva.
Csak hogy on is legyek, ez egy nagyon jó készülék lenne, de max 75k-s prepaid áron.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha már kisebb mobil, akkor inkább Z1C vagy Z3C. Szerintem.
-
margithid
veterán
Hát nem tudom, inkább plussz 10-20k és egy LG G2 függetlenül.
-
draco31
veterán
Ez a kijelző méret pont elég is lenne nekem. Tetszik.
-
cs.zs.
veterán
G3 S = Alcatel Idol 2 S + hátlapi gombok...
-
Samus
addikt
A weboldalt néztem, azért nem láttam. Remélem a T is forgalmazza, mert mostanában iszonyat le vannak maradva bestbuy készülékek terén. Nekem ez a specifikáció kifejezetten tetszik. Előfizetve max 85k, és nagyon jó vétel lenne (többért ott az S4, ami azért kicsit több). Végre a kijelző is megmaradt 720p, nem erőltetik a qHD-t. Remélem állapotjelző LED és tanítható infra azért nem marad ki...
-
ferrari1
őstag
Ott van az, a profiknak címszó alatt. Hamarosan.
-
Samus
addikt
Csak én nem találom a G3 S-t a Telenor kínálatában?
-
babosmiki
addikt
Ennyi volt az LG az IFA-n?
Hát ez igen gyenge felhozatal, én többet vátram tőlük... -
MadMen
csendes tag
Nem akarok fanyalogni, de azért az FHD kijelző beleférhetett volna, az is elég "butítás" a g3 mellett ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest