- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
A HD felbontású kijelzőhöz elég a Snapdragon 400 + Adreno 305 (lásd Moto G). Mit számít a gyorsabb processzor, ha az ember úgysem használja ki?
Amúgy az Xperia SP már másfél éves készülék, ez meg most jelenik meg, annak idején az SP sem volt olcsóság. Hardvert tekintve az SP kijelzője és kamerája is gyengébb ennél az LG-nél.
Ja és az SP Android 4.3 marad, míg erre az LG-re minden bizonnyal megjön majd Android L is. -
sajo13
senior tag
válasz
#42308056 #45 üzenetére
Szerintem sem lett a Z1 Compact akkora siker, mint itt néhányan gondolják. Nagy házban relatíve kis kijelző(4.3"). Hiába erős a hardver, a 4.3" manapság kevés már. A ló másik oldala, az 5.5"-os kijelző, ami sok, mert alig fér a zsebbe meg az ember kezébe. Az arany középút a 4.6-4.7", még az én kis kezemben is elférnek ezek.
A másik dolog, hogy Sony z1c hiába van jó hardverrel ellátva, sokan ki sem használják, viszont árban meg elég drágán indított. Én nem látom tehát ezt a nagy sikert(nem látom az emberek kezében sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest