IFA 2014: Megnyomkodtuk az LG G3 S-t

Az LG sem maradt sajtótéjákoztató nélkül, az idei IFA kiállításon a pár nappal korábban már hivatalosan is leleplezett G Watch R okosóráról beszéltek hosszabban. Volt azonban még pár olyan újdonság, melyeket eddig még nem nagyon láthattunk, ilyen volt például a G3 S (G3 Beat néven is ismert), amit most sikerült tüzetesebben is szemügyre vennünk.

Az LG G3 S működéséről vettünk videót
[+] LG G3 S vs. LG G3

A G3 S a nagytestvér visszafogottabb specifikációval rendelkező változata, 137,7 x 69,6 x 10,3 milliméteres dimenziókkal és 134 grammos tömeggel bír. A kijelző mérete 5 hüvelyk, felbontása pedig HD, vagyis 720 x 1280 pixel (294 ppi).

Az LG G3 S működéséről vettünk videót
[+]

A motorháztető alá egy Snapdragon 400 chipset került, az 1,2 GHz-re skálázott processzorban négy darab Cortex-A7 mag dolgozik. A grafikus gyorsítás szerepköre az Adreno 305-re hárul, a rendszermemória mérete 1 GB, a maximum 64 GB-os microSD kártyával bővíthető belső adattárolóé pedig 8 GB. A hátlapra egy Full HD videókat és 8 megapixeles képeket készítő kamera került, az előlapi optika 1,3 megapixeles.

Az LG G3 S működéséről vettünk videót
[+]

A 2540 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott G3 S-re az LG legújabb felületével felvértezett Android 4.4.2 KitKat operációs rendszert telepítették. A 4G/LTE hálózatok támogatása mellett támaszkodhatunk még a WiFi-re, a Bluetooth 4.0-ra, az A-GPS-re (GLONASS), valamint az NFC-re is.

A fekete, fehér és arany színekben pompázó masina a Telenor kínálatában érhető el, méghozzá kártyás csomagban 95 ezer forintos áron, előfizetéses konstrukcióban pedig ennél kedvezményesebben is megvásárolható.

Az IFA 2013-ra való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Hivatalosan is bemutatkozott az LG G3 Stylus

    A méretek megmaradtak, de QHD helyett qHD kijelzővel és kapacitív érintőceruzával érkezik a G3 család friss tagja, a G3 Stylus

  • Megérkezett a bivalyerős LG G3 LTE-A

    A ráncfelvarráson átesett készülék Snapdragon 805 lapkakészletet és 225 Mbps letöltési sebességre képes LTE-A támogatást kapott.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Hirdetés