Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Elég rusnya lett szegény. 5-10k-nál többet semmiképp sem adnék érte.
-
orbano
félisten
ez nagyon hitvany. nem ertem ekkora cegek miert nem kernek fel az ilyen cuccokban jartas designereket...
-
lacruise
tag
epp kitiroltem a kirohanasomat, mert ugygondoltam, hogy csak en nem ertem ezt a dolgot, de azert megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedul.
az en problemam az, hogy miert KELL melle, moge egy telefon? en egy olyan eszkozt akarok, amit tudok az laptopommal is syncelni, BT-n keresztul. Nem akarok telefonalni rajta, meg emailt irni sem. legyen egyszeru, olcso es mondja meg, hogy mennyit aludtam, futottam, setaltam. Ennyi! Ja, ha van meg egy kijelzoje is, amin latom az idot, es ket legyet utok egy csapasra, akkor kulon orom es bodottag, de mindezt tudja iugy, hogy elketyegjen minimum egy hetig.
es igen, en kerek elnezest, tudom, nagy igenyu vagyok!
-
lacruise
tag
jol ertem hogy egy alapvetoen keveset fogyaszto kijelzovel CSAK 3 napig birja a cucc?
fog ez mukodni ez megaban is vagy mindenkepp kell hozza egy szutyok Androidos telo is? -
Szerintem hosszútávon az előlap olyan karcos és ronda lesz az anyag használata miatt,hogy hamar a fiók mélyére fog kerülni.
-
NeRo28
aktív tag
Ez így ebben a formában szerintem sem valami nagy durranás...
-
moleculez
veterán
Azért ezt elegánsabban is kivitelezhető lett volna...az e-ink használata nagy ötlet, csak nem így.
-
draco31
veterán
Ez legalább már napfényben is olvasható. Egy 10-es ért vállalnám.
-
saelin
veterán
Még mindig nem látom értelmét ezeknek a cuccoknak... Alig tudnak valamit, viszont drágák és még a folyamatos kapcsolattal a telefont is szívják. Ilyen kicsi kijelzőt nem lehet érdemben használni, a hang vezérlést meg a kutya nem fogja használni az only english miatt. El nem tudom képzelni, hogy valaki a buszmegállóban az óráját simogatja, de főként azt, hogy angolul beszél hozzá.
Jelenleg nem több a koncepció a szememben, mint egy újabb pénzlehúzás.
-
mate1396
tag
Rakhattak volna bele nagyobb aksit akkor már értelme is lenne az e-ink kijelzőnek ... 1-1,5 hetes üzemidő reklámnak se rossz.

-
kovadika
őstag
Ocsmány.
-
Valzor
aktív tag
Ha már e-ink, akkor inkább Pebble, mint ez a karperec 3 napos üzemidővel

-
MartOOn
addikt
Hamár e-ink akkor miért 65mAh az akksi? Nehogy kibirjon 1 hetet? Eskuszom direkt csinaljak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest