- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
tudjátok mi jutott eszembe? szerintem most világosodtam meg, ajaajjj, kiégeti a fény az agyam
láttatok már embereket számítógépet kezelni? rengetegen alulmúlhatatlan hatékonytalansággal kezelik a gépüket, szerintem azoknak pont zseniális a hosszanti oldalra középre tervezett gombsor.
az antiergonómia hőseiWave86
igen, ebben igazad van, de ki az, aki folyamatosan cerkával használja? másrészt az új tab is ilyen -
masholnap
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ palmface
gondoltam, ígéretes lehet, aztán ránéztem a dizájnra...
nem elég, hogy androidék (gúúúglék) elcseszték a középre rakott gombokkal, samus barátaink még oda is szögelik szépen középre. nem kaptak még elég visszajelzést, hogy ez fektetett módban mennyire kényelmetlen, állítottban pedig hatalmas FAIL?
kb az jut eszembe, mikor a májkroszoft bevezette az office-ban a szalagot. én azóta sem értem, hogy lehetett valamit ennyire retardált módon összehozni. kb hasonló az érzésem ezzel a gombelrendezéssel is, csak míg szoftgomb van, addig van lehetőséged root-olva helyezgetni, de ezt??? az emberi józan észbe vetett hitem néha brutálisan meginog
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- EAFC 25
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest