- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Így van. Anno mi is használtunk ilyet még a '90-es évek elején dokumentálásra - szörnyű volt... olyan vágyhat rá, aki még nam használt ilyet, vagy már elfelejtette.
Egy előnye volt, hogy nem kellett a negákkal laborba rohangálni (esetleg várni heteket, hogy tele legyen a tekercs, ha kevesebb volt a munka), hanem egyszerűen az ügyirathoz tűztük.Digitális korban semmi értelmét nem látom. Ha nem sürgős a meló, azért; ha sürgős, akkor még aznap ki lehet nyomtatni munkahelyen vagy fotós boltban, vagy interneten feltöltve másnap kihozza a futár. (Ha meg van olyan elképesztően fontos meló, amikor fél, maximum egy nap is túl sok idő, akkor nehéz elhinni, hogy egy ilyen nagy volumenű munkához mégis megfelel fénykép helyett egy kalap sz.r is.
)
Jah: arról nem is beszélve, hogy a sikeres képalkotás ugyanolyan jól ellenőrizhető digitálissal a helyszínen, mint a polaroiddal - csak épp nagyságrendekkel jobb minőségben.
-
Ijk
nagyúr
Én még mindig nem hiszem, hogy egy hőszublimációs beférne egy ilyen vázba. Akkor már sokkal több értelme van egy kis kompaktnak meg egy kis nyomtatónak a táskában. Ezért nem látom értelmét, minek cipeljem magammal a nyomtatót?
Szerintem ezt max a feeling miatt veszik majd, és ott az a lényeg hogy semmi ne legyen digitális.
Most őszintén, neked kellene egy ixusra gumizott nyomtató? Nekem ugyan biztos nem, habár polaroid sem. -
-
Ijk
nagyúr
Nincs az a nyomtató -még hőszublimációs sem- amit ekkora dobozba bezsúfolsz. Ráadásul minden szempontból sokkal drágább lenne, minőségre meg nem jobb.
A hír olvasása előtt megijedtem, hogy tényleg valami digitálissal próbálkoznak, de az óriási bukás lenne. Így van esélye, bár biztos nem lesz akkora igény rá, amikor hátsó lcd-n látod az elkészült képet. Analóg világban ugyebár ilyen nem volt, azért is futott be nagyon a polaroid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest