- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
kapcs-ford #216 üzenetére
Siemens-nek melózok, mindenhol MS van.
Korábban a HAUNI-nak (dohányipari gépgyártás_a világpiac 80%-a az övé), szintén MS.
Mindkettő Németország. Azt hiszem, elég "komoly" nyugat-európai cégek. -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #212 üzenetére
MS és barátai.
Linkek:The AFUL (Association Francophone des Utilisateurs de Linux et des Logiciels Libres - French speaking Linux and Libre Software Users’ Association). has been busy trying to obtain the reimbursement of Microsoft Windows for years, and I helped them from time to time.
After several procedures and heavy legal work, they finally obtained successful cases. In this last one, the Court ordered ACER to refund 311,85 euros to a customer who previously bought a 599 euros laptop.
The detail comes as follows :
135,20 euros for Microsoft Windows XP Home (including 49,90 euros for installing fees) ;
60 euros for Microsoft Works ;
40,99 euros for PowerDVD ;
38,66 for pour Norton Antivirus ;
37 euros for NTI CD Maker.This is not the first decision of this kind in France, but the trend is now getting stronger and clearer.
Other cases are to follow. Some will be supported by the AFUL, and other by the biggest French consumer association, the UFC-Que Choisir.
-
sztikac
őstag
válasz
kapcs-ford #212 üzenetére
itt hozzá kell tenni azt, hogy komolyabb cégeknél csak linux distrub.
pl? Én is egy komolynak mondható cégnél dolgozok, de linuxxal még nem találkoztam -
^Clown
addikt
válasz
kapcs-ford #109 üzenetére
Szerintem hagyjuk ezt a témát, mert hiába írjuk le, hogy Bill nem egy tehetség, hanem egy csaló, attól még senki sem fogja elhinni
-
wnix
senior tag
válasz
kapcs-ford #158 üzenetére
Ha nekem adnád el az XP-t (noti nélkül), akkor microsofttól új kulcsot kérnék a számlára hivatkozva (a Te számládra - amikor a notival vetted -, és az enyémre, amikor tőled vettem).
Lehet, hogy pereskedni kellene a Microsoft-tal, de a bíróságon meggyűlne a bajuk azzal, hogy érvényes számlára kulcs nélkül használhatattlan szoftver csak azért használhatattlan, mert egy kulcsot nem adnak hozzá. Olyan lenne ez, mintha a BMW - mint gyártó - egy használt BMW eladása után megtiltaná, hogy az inditókulcsot pótold, mert talán elveszett...
A bíróságon a matrica semmit nem számít a számlával szemben...
UI: most hogy olvasgattam az oldalon látom, hogy Ausztria, Svájc is átvette a német bíróság ítéletét...
-
wnix
senior tag
válasz
kapcs-ford #146 üzenetére
Németországban, Franciaországban - a többiről nem tudom biztosan - bármilyen szoftvert eladhatsz és vásárolhatsz használtként. A licenz-szerződés azon része, ahol nem engedik a használati jog átruházását a bíróságok előtt is érvénytelen.
-
lúzer
veterán
válasz
kapcs-ford #146 üzenetére
hát ez így sajna kevés hogy eladható legyen
-
lúzer
veterán
válasz
kapcs-ford #124 üzenetére
matricák megvannak?
home vagy prof verzió?
és aktiválva se voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest