- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nyilvános helyen valszeg hamarabb fogok okostelefonon skypolni mint laptopon, más kérdés hogy nyilvános helyen nem igazán szoktam skyponi, ill talán még kevesebb embert láttam ilyet tenni életemben mint gamer fülessel játszani.
jah azt hittem a választás azt jelenti hogy azonos árszegmensben van több választási lehetőséged... ilyen szinten akkor értem. közlekedésre is van ezer alternítívám, a gyaloglástól az űrsiklóig. nem is értem miért nem helikopterrel járok melóba
-
Tikakukac
titán
A jacket a telós headset megoldással még értelmessé is lehet alakítani, bár kalapom megeszem, ha tényleg többen nyomják telós fülessel mondjuk a csevegőket meg játékokat és egyebeket, mint rendes 2 bemenetes rendes fülessel.
Az akksi dolog megint kétélű fegyver. Tényleg kisebb lehet meg könnyebb, cserébe trillió forintért cserélik ki a szervizben, vagy marad a sufnicsere, amit meg egyszerű felhasználó úgy sem fog megkísérelni. Az unibody meg szép meg minden, de én inkább kérnék egy rendes vázat, meg mellé ajtókat amin lehet bővíteni ezt-azt, bár a szerviz tuti jól jár, ha a júzerről lehúzhat 10k-t+ vinyó ára egy bővítésért vagy ugyanezt ramért.Khelben: 18 wattos energiatakarékos izzó van a szobámban. Ez egy 100-as izzónak felel meg, de lehet picivel többnek. Az asztalomon van egy bögre meg a teló. Középszürke és ennél sötétebb oldalakon ha nem tisztán fókuszálok a lényegre, akkor tökéletesen tükröződik benne minden és marha zavaró. Kijelző pedig kalibrálva van, nem azzal van a gond.
Kültéren max fényerőn nappal szemben, fehér hátterű dolgokat még lehet is nézni, de pölö film és egyebek kuka. Egyetemen is mókás látni, hogy félig leengedett rolónál már mindenki hunyorít meg keresi a szögeket ahol látja a képet. Lehet valakinek ez nem annyira bántó, de azért jó látni, hogy lassan középkategóriában is áttérnek mattra, nem csak business class kiváltság, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest