- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az erősen szórt és szúrt fény között elég nagy eltérés van. Meg a természetes és hideg fénycső illetve rendes napfény között is. Nekem a laptop kijelzőjén legyen az, amit kirajzol a gép, ne más. De tényleg van olyan akinek fel sem tűnik. "Sajnos" nekem mindig megakad a szemem az ilyeneken, tervben van egy IPS panelos nagy felbontású gép beszerzése, csak hát az igények...
-
Tikakukac
titán
válasz
endruboy1 #63 üzenetére
Nos igen. Elviekben a mikrofon csak befele visz, a hang meg csak bentről jön. Én bevágom őket egy kalap alá, de jogos, ez az én "berögződésem"
Gusztáv: És tényleg, van akinek bejön annak bejön a kombó be-kimenet. Lehet kiszorul majd egy idő múlva a szokásos 2 dugós megoldás, ezt nem tudhatom. De ehhez nagyon sok régi fülest kell lecserélni
Az akksi dolgot tudom, hogy lesajnálják. Most. Mert ha jól emlékszem akksira 1 év garikat adnak a gyárak. Ez ha letelt és behal akkor bontani kéne a gépet. Amire viszont vonatkozik 3 év gari azon kívül. Jó kérdés, hogy ilyenkor mi a halál van. Erről mondjuk valami infót adhatna a nagyérdemű
Sírás akkor is van, mikor leold a gép, mert felforr s fos hűtés miatt és csináljak vele valamit. Hát mondom mx2 paszta van, pár fokot jelenthet, meg esetleg picivel szorosabb rögzítés, de a megoldás az épeszű vásárlás. Én jó 1 éve keresek magamnak gépet, és még mindig nincs meg az igazi, pedig tényleg kéne cserélni. De nem fogok kompromisszumokat kötni, mindig megbosszulja önmagát -
-
Tikakukac
titán
A jacket a telós headset megoldással még értelmessé is lehet alakítani, bár kalapom megeszem, ha tényleg többen nyomják telós fülessel mondjuk a csevegőket meg játékokat és egyebeket, mint rendes 2 bemenetes rendes fülessel.
Az akksi dolog megint kétélű fegyver. Tényleg kisebb lehet meg könnyebb, cserébe trillió forintért cserélik ki a szervizben, vagy marad a sufnicsere, amit meg egyszerű felhasználó úgy sem fog megkísérelni. Az unibody meg szép meg minden, de én inkább kérnék egy rendes vázat, meg mellé ajtókat amin lehet bővíteni ezt-azt, bár a szerviz tuti jól jár, ha a júzerről lehúzhat 10k-t+ vinyó ára egy bővítésért vagy ugyanezt ramért.Khelben: 18 wattos energiatakarékos izzó van a szobámban. Ez egy 100-as izzónak felel meg, de lehet picivel többnek. Az asztalomon van egy bögre meg a teló. Középszürke és ennél sötétebb oldalakon ha nem tisztán fókuszálok a lényegre, akkor tökéletesen tükröződik benne minden és marha zavaró. Kijelző pedig kalibrálva van, nem azzal van a gond.
Kültéren max fényerőn nappal szemben, fehér hátterű dolgokat még lehet is nézni, de pölö film és egyebek kuka. Egyetemen is mókás látni, hogy félig leengedett rolónál már mindenki hunyorít meg keresi a szögeket ahol látja a képet. Lehet valakinek ez nem annyira bántó, de azért jó látni, hogy lassan középkategóriában is áttérnek mattra, nem csak business class kiváltság, mint régen. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Jó persze, biztosan van sok kimutatás meg "megkérdezett" ember, akik szerint jó dolog a tükörkijelző, meg az egybejack dugó, meg a bonthatatlan egybeöntött alsó rész.
Első körben akartam egy elég nagy walloftext-et iderakni, ezek mekkora ökörségek egy tényleges átlagos használat esetén. De inkább megkímélem tőle a nagy népet. Remélem ez nem lesz trendi minden gyártónál. A fényes kijelzőről hál' Isten már kezdenek leszokni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest