- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Hát szerintem a programok különbözőségének jellegéből adódóan se lehet ugyanaz az irányítás. Pl egy böngészőt ugyanúgy kezelni, mint egy billentyűzet appot? Na de persze értem én, hogy mit akarsz mondani.
A felület testreszabhatósága meg csak egy plusz, én például szeretem magam alakítani, a "saját szájízem szerint" ha úgy tetszik. Pl ez tetszett nagyon az Ubuntuban is, de van program, ami miatt nem álltam át rá a Windowsról.
Viszont ezek a különbségek abból adódnak, hogy alapvetően eltér a koncepció, nem jobb egyik sem, egyszerűen más. Kinek ez jön be, kinek az. Én spec örülök, hogy van választási lehetőségem.
-
kolosanyi
veterán
Semmi gond nincs a csupasz Gingerrel se, ha nem tetszik akkor meg fel tudod okosítani. Még mindig az alapfelületről beszélek. Widgetek, vagy például ezzel a programmal mindent nagyon gyorsan kapcsolgathatsz. Szinte mindent kitehetsz a notifikációs sávba. Bütykölni se kell vele semmit, csak telepíteni. A rondaság szubjektív, nekem pl bejön, de nem a non plus ultra.
Viszont, ha többet akarsz, eye candy, csicsa, hasonló dizájnú widgetek, akkor ott a Launcher Pro (Plus, ha nem sajnálsz kiadni érte kb 300 forintot), vagy a Go Launcher EX, ami tök ingyenes, és nagyon igényes felület. Most váltottam arra az előzőről egyébként. Arra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy csúnya, mert olyanra alakítod jószerével, amilyenre akarod. Millió téma, Go widgetek, miegymás. Még mindig nem kell semmit bütykölni, csak felmenni a Marketra.
A sebességgel sincs baj, mert a programok töltése stb az gyors. A UI akadozása az tény, mind tudjuk, hogy mi az oka, remélhetőleg majd az ICS javítja.
Btw az komolyan szempont, hogy MINDEN program ugyanúgy nézzen ki a készüléken? Csak mert egyik rendszeren se néz ki ugyanúgy az összes program. Max egységesebb kicsit. Viszont számomra ez nem szempont, azért kérdem. (Egyébként PC-n se egységesebb a helyzet.)
-
kolosanyi
veterán
Ez valós probléma. Alá is írom. Viszont ez nem a droid hibája. Egyszerűen a gyártó(k) idióta(ák), és képtelen(ek) egy normális gyári romot összehozni. (Többek között ezért is választottam Nexust.) És az megint súlyos probléma, hogy nincs hely az appoknak, mert hiába van ott a kártyás telepítés, az alkalmazások egy jó része nem támogatja. Akkor meg valóban jöhet a root, meg az app2sd. Nem akarom még csak véletlenül se azt a látszatot kelteni, hogy ezekről a problémákról nem tudok (ugye az előző telefonom az egy GT540 volt...), vagy azt, hogy nem valósak. Egyszerűen csak azzal szállok vitába, hogy ez a droid hibája, mert nem az. Persze ilyenkor hajlamos a legtöbb ember a szerencsétlen oprendszert fikázni, hogy mekkora egy f*s, pedig közel sem az. (Vannak persze hibái, amiért jogosan lehet szidni. Ilyen például a UI hardveres gyorsításának hiánya 3.0 alatt, vagy felette az animációk elb@szarintása, amiért laggol az egész. Vagy esetleg a copy/paste hiányosságai. Viszont továbbra is tartom, hogy ha van egy alapesetben működő, sőt normálisan működő rendszer, amit a kedves gyártó sikeresen elkúr a hülyeségeivel, akkor az nem a rendszer hibája.)
-
kolosanyi
veterán
Nexus S, gyári 2.3.4 jelenleg, amit használok. Van kb 60 alkalmazás, ami minden napos használatban van nálam (ok, talán nem mindegyik minden nap, de rendszeresen az tuti), viszont még csak rootolva sincs. És nem fingós appok. Ha valaki még többet ki akar hozni belőle, akkor persze, hogy root kell, de most nem is erről volt szó.
(#35) erdoke
Ismétlem. Nem bütykölöm. Igaz majd egy másik rom lehet felszad a Nexusra, de csak mert jókat hallottam a voodo controllról, állítólag jobban kihasználja a DAC képességeit.
De hangsúlyozom, hibátlan gyári állapotban is a cucc. (Van fogalmam a sz@rul működő droid milyenségéről, ezelőtt Optimus volt, miután többet akartam kihozni a telefonból, és megpiszkáltam, tényleg bugos lett. Viszont gyárilag az is jól működött.)
(#36) llaszlo
Megint csak azt tudom mondani, hogy a Nexus, amit használok, teljesen hibátlan. Gyárilag.
-
kolosanyi
veterán
Örülnék, ha befejeződne már ez a marhaság. Kell a francot romolgatni droidon, az csak egy lehetőség Gyári állapotban is tökéletesen működik a droid, sőt általában pont a romolgatással teszi instabillá a user a cuccát.
És ezzel nem antiapple, meg droidfanboy hozzáállást nyilatkoztatok ki, csak nem szeretem a dogmákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged